Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Three Kingdoms Hikaye DLC'si Eight Princes Duyuruldu

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Creative Assembly, Total War: Three Kingdoms için hikaye indirebilir içeriği Eight Princes'i duyurdu.

8 Ağustos'ta çıkacak. Steam'de şu anda %10 indirimle 24,30 TL fiyattan ön siparişte. Oynamak için ana oyun gerekiyor.
 
İndirilebilir içeriğin tanıtım yazısı:
 

Takvimler MS 291’i gösteriyor. Üç Krallık döneminin çalkantılı olaylarının üzerinden bir nesil geçti. Güç çatışmasını çözümsüzlüğe mahkum eden üçlü bölüşmeye ve krallıkların Jin hanedanı çatısı altında kısa süreli birleşmesine karşın, iç savaşın çıkması bir kıvılcıma bakıyor.
 
Jin hanedanı çatırdıyor. Ayrı ayrı hırsları ve yöntemleri olan çok sayıdaki yönetici prens daha fazla güç elde etmek için ellerini ovuşturuyor. Bu prenslerin arasından sekiz prens öne çıkıyor... Prensler imparator ve imparatoriçelerinin sancağı altına mı girecek? Yoksa çağlar boyunca dilden dile dolaşacak efsaneler yaratmanın mı peşine düşecek?
 
Eight Princes Bölüm Paketi, Total War: THREE KINGDOMS’ta yaşanan olayların 100 yıl sonrasında geçiyor. Pakette, Jin Hanedanı’nın önde gelen prensleri tarafından yönetilen, oynanabilir uluslar yer alıyor. Bu Sekiz Prens, kendi oyun tarzlarına etkileyici ve eşsiz bir şekilde yoğunlaşarak ciddi şekilde farklı sefer mekanikleri sunuyor.
 
- Yeni sefer, Üç Krallık döneminin 100 yıl sonrasında geçiyor
- Birbirinden ciddi anlamda farklı oyun tarzlarına sahip sekiz yeni oynanabilir prens...
- Eşsiz binalar, atamalar ve saray seçenekleri...
- Yeni seçkin birimler: Düşmanlarınızı kudretli katafraktlar ile ezin!
- Ulus gelişiminizi dört farklı odak noktasıyla şekillendirin: Zenginlik, Ruh, Kudret ve Zihin
- Bu eşsiz çatışmaları yansıtan kilit asayiş ve ulus rütbesi değişiklikleri 


Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Niche Gamer Total War: Three Kingdoms Total War Sega Creative Assembly
Ailenizle Oturup Oynayabileceğiniz Bir Oyun: Gods And Monsters Picross Lord of the Nazarick Switch İçin Duyuruldu (Güncelleme)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.7.2019 11:33:02

0
Napolyon total war bir yandan gelistirilse daha iyi olur boyle projelerle bosuna zaman harciyorlar bunlarin yaptigi 3000 adam karsi karsiya gelip savasmaktan ote gecmiyor Mesela atilladaki yorgunluk vb seyler napoleonda olsa arti gercek siperler koruganlar tabyalar olsa askerler tam siper yere yatabilse vb gibi gibi ve daha cok sey yapilabilir

BSC Misafiri

18.7.2019 08:11:09

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Antikaruh 6600k 4.2 ghz 16gb ram gtx 1070 amp extreme ile resmen oyunu oynayamıyorum. Evet resmen ! İşlemciyi kullanmıyor oyun. DF analizini yaptı, cpu intense değil. Zaten birim sayısını da kısıyorum. Geriye 1070 kalıyor. Ve şu oyun ile baş edemiyor 1070. Warhammer 2 'nin grafikleri şuna 1000 basar. O oyunda 60-130fps arası gidip gelirken, şu oyunu High ayarlarda 30-40 fps arası zor oynuyorum. (1440p) Forumları optimizasyon sıkıntısı yüzünden kan ağlayanlarla dolu. Bir oyun yapıyorsun, eli yüzü düzgün bir ayarda oynanamaz halde ! Medium ve aşağısı da kaba etime benziyor zaten. Oynamak mide bulandırıyor. Şu stajyerlere oyun yaptırmayın artık, keşke CA'nın ana ekibi üstlenseydi bu oyunu.
2080ti bile 4k'da baş edemiyor oyunla. Bsod gaming "bir sonraki nesle kaldı bu oyun" gibi bir yorum yapmıştı. 1440p'de Ultra falan bile aşırı kasıntı hale geliyor. Sistem gereksinimleri şaka değil oyunun. Ancak bu sistemleri isteyen bir görsellik var mı ? Kesinlikle yok. CA'nın oyunları hep otimize özürlüydü ama Warhammer ile düzeltmişlerdi büyük ölçüde. Demek ki ana ekip yapmadığı için böyle oldu bu oyun.

Antikaruh

18.7.2019 06:53:58

0
6600k 4.2 ghz 16gb ram gtx 1070 amp extreme ile resmen oyunu oynayamıyorum. Evet resmen ! İşlemciyi kullanmıyor oyun. DF analizini yaptı, cpu intense değil. Zaten birim sayısını da kısıyorum. Geriye 1070 kalıyor. Ve şu oyun ile baş edemiyor 1070. Warhammer 2 'nin grafikleri şuna 1000 basar. O oyunda 60-130fps arası gidip gelirken, şu oyunu High ayarlarda 30-40 fps arası zor oynuyorum. (1440p) Forumları optimizasyon sıkıntısı yüzünden kan ağlayanlarla dolu. Bir oyun yapıyorsun, eli yüzü düzgün bir ayarda oynanamaz halde ! Medium ve aşağısı da kaba etime benziyor zaten. Oynamak mide bulandırıyor. Şu stajyerlere oyun yaptırmayın artık, keşke CA'nın ana ekibi üstlenseydi bu oyunu.

BSC Misafiri

17.7.2019 16:20:24

0
Güzel dlc en azından öncekilere göre daha dolu(rome2-attila-empire)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Three Kingdoms
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız