Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Three Kingdoms Eight Princes'in İnceleme Notları Yayınlandı

 
SEGA tarafından yayınlanan ve Creative Assembly tarafından geliştirilen Total War: Three Kingdoms'ın yeni DLC'si Eight Princes'in inceleme notları yayınlandı. 
 
God is a Geek - 80
 
Strategy Gamer - 80
 
PC Invasion - 70 
 
PCGamesN - 70  
 
8 Ağustos'ta piyasaya sürülen DLC'nin tanıtım yazısı ise şu şekilde: 
 

Takvimler MS 291’i gösteriyor. Üç Krallık döneminin çalkantılı olaylarının üzerinden bir nesil geçti. Güç çatışmasını çözümsüzlüğe mahkum eden üçlü bölüşmeye ve krallıkların Jin hanedanı çatısı altında kısa süreli birleşmesine karşın, iç savaşın çıkması bir kıvılcıma bakıyor.

Jin hanedanı çatırdıyor. Ayrı ayrı hırsları ve yöntemleri olan çok sayıdaki yönetici prens daha fazla güç elde etmek için ellerini ovuşturuyor. Bu prenslerin arasından sekiz prens öne çıkıyor... Prensler imparator ve imparatoriçelerinin sancağı altına mı girecek? Yoksa çağlar boyunca dilden dile dolaşacak efsaneler yaratmanın mı peşine düşecek?

Eight Princes Bölüm Paketi, Total War: THREE KINGDOMS’ta yaşanan olayların 100 yıl sonrasında geçiyor. Pakette, Jin Hanedanı’nın önde gelen prensleri tarafından yönetilen, oynanabilir uluslar yer alıyor. Bu Sekiz Prens, kendi oyun tarzlarına etkileyici ve eşsiz bir şekilde yoğunlaşarak ciddi şekilde farklı sefer mekanikleri sunuyor.
 
-Yeni sefer, Üç Krallık döneminin 100 yıl sonrasında geçiyor.
- Birbirinden ciddi anlamda farklı oyun tarzlarına sahip sekiz yeni oynanabilir prens...
- Eşsiz binalar, atamalar ve saray seçenekleri...
- Yeni seçkin birimler: Düşmanlarınızı kudretli katafraktlar ile ezin!
- Ulus gelişiminizi dört farklı odak noktasıyla şekillendirin: Zenginlik, Ruh, Kudret ve Zihin
- Bu eşsiz çatışmaları yansıtan kilit asayiş ve ulus rütbesi değişiklikleri.

Bu haberin bağlantısı
URL
Total War: Three Kingdoms Eight Princes Metacritic inceleme notları DLC
Valve, Steam'deki Çıkış Tarihi İstismarına Son Vermeyi Planlıyor Phil Spencer Daha Fazla Single Player Oyun Geleceği Konusunda Söz Verdi

BSC Misafiri

9.8.2019 20:28:16

0
Bende not verecek olsam 70 verirdim. Daha geniş bir paket sunabilirlerdi ve daha fazla yenilik ama bu da iyi. Sonuçta 5$ dolar ucuz bir dlc öncekilere serilerde çıkardıklarına dlclere göre. Oyun eğlenceli şahsen almanızı tavsiye ederim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız