Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Three Kingdoms 23 Mayıs'a Erteledi

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Creative Assembly, Total War: Three Kingdoms'ın çıkış tarihini 7 Mart'tan 23 Mayıs'a ertelediğini duyurdu.
 
Creative Assembly yönetmeni Rob Bartholomew erteleme ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:
 
"Three Kingdoms ile birlikte yeni bir karmaşıklık düzeyi oluşturmak için yola çıktık. Bu nedenden dolayı, bu sistemlerin amaçlandığı şekilde sunulduğundan ve size sabırla beklediğiniz Total War deneyimini verdiğimizden emin olmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var.
 
Elbette bug'ları temizlemek, yerelleştirmeyi doğru bir şekilde yapmak ve parlatmak için ek cila eklemek söz konusu olduğunda ekstra zaman zarar vermez. Hepimiz bu küçük detayların büyük bir fark yarattığını biliyoruz. 
 
Oyunlarımız için doğru olanı yapacak konumda olduğumuz için şanslıyız ve bu durumda bu her şeyin sizin için hazır olması için zaman ayırmanız gerektiği anlamına geliyor. Sadece bir çıkış tarihine sadık kalmaktansa size sonuna kadar tadını çıkarabileceğiniz bir oyun vermek daha önemlidir.
 
Bu konuda herkesin mutlu olmayacağını biliyoruz ancak sonuç olarak bunun oyun ve oyuncularımız için en iyi şey olduğuna inanıyoruz."
 
Total War: Three Kingdoms 23 Mayıs'ta PC için çıkacak. Oyun Steam'de 179,00 TL'den ön siparişte.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Dong Zhuo tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer Total War: Three Kingdoms Total War Sega Creative Assembly
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (12 - 15 Şubat) Jump Force Çıkış Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

12.2.2019 06:46:09

0
Warhammer’ı üçlemeden ve iyice sattırmadan kolay kolay MTW 3 gelmez gibime geliyor. Çünkü Warhammer serisine gölge düşürebilecek kadar beklenen bir oyun. Britannia gibi Three Kingdoms gibi değişik tatları da deniyorlar ya da rome 2 gibi diğer tarihsel oyunlara güncelleme getiriyorlar bu süre içerisinde.

by_endless

11.2.2019 23:02:17

+1
Millet Bannerlord falan diyor asıl Medieval 3 için 10 yılı aşkın bekleniyor kardeşim ve onu yapsalar hiç satmadıkları kadar satarlar bence

Cemlat

11.2.2019 21:34:43

0
Üzdü bu. Sıkı takip edenler bilir zaten şuan baya bi endişe vardı sega nın youtuberlara yaptığı özel gösterimden çıkan videolar yüzünden. Baya bi perişan duruyordu açıkçası. Ancak geçen günkü 2 saatlik stream de çok daha stabil gözüküyordu oyun ama belli ki hala çok büyük sorunlar var. Benim tahminim başından beri fantezi ekibi ile tarihi oyun ekibi ayrı diyolar. Şu noktada aklıma gelen en iyi adamlar hep Warhammera gitti bu oyuna da daha acemiler kaldı. Çünkü WH 1 - 2 tüm total war serileri arasında en stabil ve sorunsuz çıkan oyunlardı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Three Kingdoms
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız