Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War: Shogun 2'nin CE'si Göründü

     Sega Avrupa, büyük bir oyuncu kitlesi tarafından takip edilen Total War serisinin son üyesi Shogun 2'nin üç farklı paket halinde satışa sunulacağını duyurdu.
 
     Total War: Shogun 2 - Standart Edition: Oyunun, adı üzerinde standart versiyonu olacak. En uygun fiyatlı versiyonu olacağına süphemiz yok.
 
     Total War: Shogun 2 - Limited Edition: Bu versiyona sahip olan oyuncular Hattori Clan isminde oynanabilir ve bu pakete özgü bir gruba sahip olacak. Ayrıca bu grubun kendine özgü bir senaryosu, online avatarınız için zırh seti ve online karakteriniz için belli bir miktar XP'ye sahip olacaksınız.
 
     Total War: Shogun 2 - Collector's Edition: Bu paket ile birlikte Shogun 2 logosu ile süslenmiş orijinal bambu kutusunun yanı sıra Takeda Shingen'in (Japonya'nın en iyi generallerinden biri) aksiyon figürü oyunculara sunuluyor. Ek olarak oyunun artbook'u da pakete dahil edilmiş.
 
     2011'in Mart ayında satışa sunulacak bu paketleri aşağıdaki resimden inceleyebilirsiniz. Paketlerin fiyatlandırılmaları henüz açıklanmadı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Total War: Shogun 2 Sega The creative assembly strateji Collectors Edition Limited Edition
Bad Company 2: Vietnam'ın İlk Notu Yüksek Seviyede Fallout: NV - Dead Money DLC'si Çıkış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Shogun 2
+ TAKİBE
AL
28 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız