Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Total War Saga: TROY Oynanış Videosu

 
Yayıncı Sega ve geliştirici Creative Assembly, strateji oyunu Total War Saga: TROY için ilk oynanış videosunu yayınladı.
 
Oyun hakkında:
 

Homeros'un romantizm ve savaş konulu İlyada destanından ilham alan Total War Saga: TROY, Truva Savaşı'nın tarihi dönüm noktalarına odaklanarak daha önce hiç olmadığı gibi canlandırıyor.
 
TROY, bu efsanevi çekişmeyi hem Yunan hem de Truvalı bakış açılarından keşfederek mitin ve efsanenin aşamalarını inceliyor ve olaylara yol açmış olabilecek gerçekleri açığa çıkarıyor.
 
Ünlü savaşçı Akhilleus, soylu muhafız Hektor, şımarık prens Paris ve intikamcı kral Menelaus dâhil sekiz ikonik kahramandan biri olarak Truva krallığını kurtarmak veya fethetmek için savaş.
 
Total War'un büyük, sıra tabanlı imparatorluk yönetimi ve olağanüstü gerçek zamanlı savaşlarıyla, eylemlerin savaşın gidişatını değiştirebilir. Tunç Devri'ndeki Akdeniz'i çarpıcı bir şekilde yansıtan bu geniş bölgeyi fethederken strateji, devlet yönetimi, diplomasi ve topyekûn savaş ile imparatorluğunu kur.
 
Yunan mitolojisindeki Minotor, Kikloplar, Devler ve Kentaurlar gibi yaratıklardan esinlenen efsanevi birlikleri savaşın en önemli anında yardıma çağırabilirsin.

 
Total War Saga: TROY 13 Ağustos'ta Türkçe dil desteğiyle birlikte PC'de Epic Games Store için çıkışını gerçekleştirecek. Oyun 13 Ağustos'ta Epic Games Store'da yayınlandıktan sonraki 24 saat içinde ücretsiz olarak dağıtılacak. Bu süre içinde kütüphanenize eklerseniz oyun sizde kalacak.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Total War Saga: TROY Sega Creative Strateji Truva Total War
Tower of Time PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor Overcooked Epic Games Store'da Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

big Left

4.6.2020 20:16:23

0
troll/dev vari yaratık dışında gayet güzel ama o nedir abi yakışıyo mu şu oyuna hiç

BSC Misafiri

4.6.2020 19:45:34

0
bu grafikler eskidi internetiniz müsade etmiyor ki full hd bile izleyemiyorsunuzdur sizde haklısınız

sakarya01

4.6.2020 19:29:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu adanların bir sonraki seviyeye geçmesi için unreal engine kullanması şart. Bu nedir ya. Neyse en azından birimler shogun2deki gibi hızlı hareket ettiriliyor ve bedava
ne diyo bu arkadaş anlayabilen varmı

BSC Misafiri

4.6.2020 19:27:35

0
Bu adanların bir sonraki seviyeye geçmesi için unreal engine kullanması şart. Bu nedir ya. Neyse en azından birimler shogun2deki gibi hızlı hareket ettiriliyor ve bedava
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War Saga: TROY
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız