Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Torchlight MMO'sundan Yeni Detaylar


 
     Runic Games kurucusu Travis Baldree, PC Gamer dergisinin son sayısına Torchlight MMO'su ile ilgili konuştu. 
 
     Travis Baldree, çıkmış olan oyunlarının MMO sürümü hakkında, "Şuanki amacımız Torchlight'ın MMO versiyonunu, tek kişilik oyuna benzetebilmek. Nispeten, tek kişilik oyundaki hızlı aksiyonu devam ettirmek istiyoruz. Oyunu tek başınıza da oynayabilirsiniz fakat, bu sefer grubunuzdaki diğer oyuncuların yeteneklerine ihtiyacınız olacak." dedi.
 
     Ayrıca Baldree, oyunun tamamen ücretsiz olacağını da sözlerine ekledi. "Hayatım boyunca hiç bir zaman paramla oyun içi bir eşya satın almamışımdır. Ben bu tür bir oyuncuyum. Bence oyunu eğlenceli yapan şey bu. Oyunun dengesini bozacak eşyalar satıp oyunu sıkıcı hale getirmek istemiyoruz." diye konuştu.
 
     Torchlight'ın MMO'sunun çıkış tarihi henüz bilinmiyor. Fakat denemediyseniz single-player versiyonunu kaçırmanızı tavsiye ediyoruz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Torchlight Runic Games PC Indie Games
Steam'in Yaz İndirimlerinde Yeni Oyunlar Portal 2 Özellik Videolarının 6. ve 7.si Yayında
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dr3am3r

3.7.2010 17:33:07

0
fate'i oynamadım ama torchlight (yine bLizzard ekibinin olması etkisiyle) diablo 2'ye çok benzior... ama bu tarz birçok oyun var buda değişik bir tarz kullanabilirdi, çakma sanılması ekipler aynı olsa bile iyi birşey deil diye düşünüorm

gamyonlu34

2.7.2010 17:48:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri gamyonlu34 02.07.2010 12:20:35 beyler bu oyun FATE diye bir oyunun çakması değil mi? herşey tamamiyle aynı. tabi eğer FATE torchlight'ın önceki hali değilse --------------------------------------- Çakma demen oyuna bir nevi hakaret olmuş. Benzemesi normaldir. Çünkü oyunun yapımcısı Runic Games; Fate'in yapımcıları, Blizzard North ekibi ve Flagship Studios'un bazı elemanlarının bir araya gelmesiyle kurulmuş bir stüdyo. Yani Torchlight bir nevi Fate ve Diablo 2'nin (kısmen) ruhani devamı diyebiliriz.
o zaman durum farklı, hiç dönüp araştırmadım fate'in torchlight'la olan bağını. yapımcı aynıysa birşey denemez ama fate i ve ek paketini uzun süre oynadığım için torchlight sıkıcı geldi. belki fate'e olan saygımdandır

BSC Misafiri

2.7.2010 16:02:45

0
gamyonlu34 02.07.2010 12:20:35 beyler bu oyun FATE diye bir oyunun çakması değil mi? herşey tamamiyle aynı. tabi eğer FATE torchlight'ın önceki hali değilse --------------------------------------- Çakma demen oyuna bir nevi hakaret olmuş. Benzemesi normaldir. Çünkü oyunun yapımcısı Runic Games; Fate'in yapımcıları, Blizzard North ekibi ve Flagship Studios'un bazı elemanlarının bir araya gelmesiyle kurulmuş bir stüdyo. Yani Torchlight bir nevi Fate ve Diablo 2'nin (kısmen) ruhani devamı diyebiliriz.

gamyonlu34

2.7.2010 12:20:35

0
beyler bu oyun FATE diye bir oyunun çakması değil mi? herşey tamamiyle aynı. tabi eğer FATE torchlight'ın önceki hali değilse

sstorm

1.7.2010 23:54:41

0
Ben oynadım ve büyük zevk aldım, Diablo açlığımı şimdilik giderdi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Torchlight
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız