Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Top Racer Collection Mart Ayına Ertelendi

 
 
QUByte Interactive, Top Racer Collection'ı daha önce planlanan 11 Ocak çıkış tarihinden 7 Mart'a erteledi. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Koleksiyon sürüm birkaç aylık erteleme yaşıyor 
 
 
 
QUByte Interactive tarafından yapılan basın açıklamasında oyun hakkında çeşitli detaylar verdi ve şunları belirtti: "Top Racer serisine tutkuyla bağlı oyunculara yeni bir deneyim sunmak istiyoruz. Oyunları ilk kez deneyimlemek isteyenlere mümkün olan en iyi oyunu sunmak için Top Racer Collection'ın tüm platformlarda çıkışını 7 Mart 2024'e erteleme kararı aldık. Bu zaman bize tüm klasik ve özel modları iyileştirmek için daha fazla boşluk tanıyacak."
 
Oyun artık 11 Ocak'ta satışa sunulmayacak olsa da aynı tarihte Steam üzerinden PC için ücretsiz bir demo yayınlanacak. Demo, yarışmak için üç pist ve yerel çok oyunculu mod içerecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Top Racer Collection
Phantom Abyss Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı Cyberpunk 2077 Genişlemesi Phantom Liberty Satışları 5 Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız