Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomonobu Itagaki: Yeni Oyunum 1. Sınıf Olacak


                
 
     Tomonobu Itagaki, Dead or Alive serisinin yaratmış ve aynı zamanda Ninja Gaiden'i 3. boyutta muhteşem bir şekilde yaşama döndürmüştü.
 
     Tecmo'dan bazı nedenlerden ötürü ayrılan (kovuldu desek daha doğru olur) Itagaki firmaya karşı dava açmıştı. Itagaki'nin yeni yaptığı açıklamaya göre tazminat konusunda Tecmo ile bir anlaşmaya varılmış.
 
    Tecmo'dan Team Ninja'daki bazı arkadaşları ile birlikte ayrılan Itagaki, resmi bir adı henüz kesin olmamakla beraber kendilerine "Tokyo Vikings" dedikleri bir grup ile oyun yapımı çalışmalarına başlamıştı.
 
     Ninja Gaiden ile belki de şimdiye kadarki en iyi aksiyon oyununa imza atan Itagaki yeni projesi ile ilgili olarak "Şu an tasarladığım yeni oyunumu herkese duyurabileceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum." dedi.
 
    Itagaki bu konuda o kadar iddialı ki yeni oyunun "öncekilerden çok daha derin bir oynanışa sahip 1. sınıf bir oyun olacağını" söylüyor.
 
    Aslında bize ilk Ninja Gaiden oyunundaki o müthiş kalite de fazlasıyla yeterli, genellikle Xbox'a oyunlarını çıkarmaktan yana olan Itagaki'nin yeni projesinin ne olduğu ve hangi konsola veya konsollara çıkacağı merak konusu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Tokyo Vikings Tomonobu Itagaki Tecmo Aksiyon Ninja Gaiden Dead or Alive New Game Yeni Oyun
Tokyo Game Show 2010'un Tarihi CCP Firması Yeni Bir Ofis Açıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız