Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomb Raider Yazarı Rhianna Pratchett'in Yeni Oyunu Lost Words: Beyond the Page Stadia için Çıktı

 
Yayıncılığını Modus Games ve geliştiriciliğini Sketchbook Games'in yaptığı Lost Words: Beyond the Page 27 Mart itibarıyla Google'ın video oyun streaming servisi Stadia için çıkışını gerçekleştirdi.
 
Normalde oyunun ilkbaharda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam'e de gelmesi planlanıyordu fakat oyunun çıkışından sadece bir ay önce Modus Games ile Google anlaşma imzaladı ve bu sebeple oyun bir yıl boyunca Stadia'ya özel kalacak. 2021'de konsollara ve Steam'e gelecek. 
 
Lost Words: Beyond the Page genç bir kızın günlüğünün sayfalarında bir yolculuğa çıktığımız hikaye anlatımı odaklı atmosferik bir gizem oyunu. Oyuncular Estoria'nın harika fantastik dünyasında hevesli bir yazara rehberlik ederek, zorlu bulmacaları çözerek ve benzersiz platform unsurlarını aşarak sürekli değişen bir dünyada ilerlemeye çalışacak.

Oyunun hikayesi Rhianna Pratchett tarafından yazıldı. Rhianna Pratchett daha öncesinde Tomb Raider, BioShock Infinite, Prince of Persia ve Mirror's Edge'in yazarlığını yapmıştı.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Lost Words: Beyond the Page Modus Games Sketchbook Games hikaye anlatımı odaklı atmosferik gizem oyunu PlayStation 4 Xbox One Switch PC
VFŞL 2020 Kış Mevsimi Çevrimiçi Olarak Geri Dönüyor! Gears Tactics 20 Dakikalık Oynanış Videosu, PC Sistem Gereksinimleri

BSC Misafiri

28.3.2020 20:16:23

0
İlginç bir konsept
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lost Words: Beyond the Page ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız