Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomb Raider I-III Remastered Çıktı! İlk İncelemeler Olumlu

 
 
Geliştirici Aspyr tarafından oyunculara sunulan Tomb Raider 1-3 Remastered bugün itibarıyla çıkışını gerçekleştirdi ve oyunun ilk incelemelerinin olumlu olduğundan bahsedebiliriz. Steam platformunda oyun şu anda "çok olumlu" etiketine sahip durumda.
 
Oyunun ilk incelemeleri çok olumlu 
 
 
 
Tomb Raider 1-3 Remastered şu anda Steam platformunda yüzde 10'luk bir indirimle beraber 13.49 dolarlık bir fiyat etiketiyle bizlere sunuluyor. Aynı zamanda Epic Games platformunda 206 Türk Lirası fiyatıyla satışta bulunuyor. Diğer yandan Xbox ve PlayStation mağazalarından da oyunu konsollarınıza indirebilir ve oynayabilirsiniz.
 
Yeniden düzenlenmiş sürüm olarak karşımıza gelen bu yapım PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için mevcut durumda. Lara Croft'ın dünyayı dolaştığı ve ilk üç macerasının konu alındığı bu sürümlerle beraber tüm genişleme paketleri oyunculara sunuluyor ayrıca gizli seviyelerin de olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider I-III Remastered
Spider-Man 2 PC Sistem Gereksinimleri: Mod Geliştiricilerinden Nvidia'nın Piyasa Değeri Amazon'u Geçti
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aterikasedi

16.2.2024 09:29:24

0
Mekanikler-kontroller güncellenmediyse oynanmaz. O dönem de o yüzden oynanamıyordu zaten. Duvarda bir butona basabilmek için piksel hassasiyetinde butonun karşısında olmak vs acayip sinir ediyordu.Oynanışın güncel tarzda akıcı olması gerek ki baştan bi nostalji yapalım.

mehmetalpertr

15.2.2024 21:25:17

0
Modern kontrollerde yavaş yürümeyi koymamışlar. Bu oyunların sadece etrafta koşarak bitirilmesi imkansız. TR3 de hızlı koşma tuşunu bulamadım baktım ayarlara yoktu. Tank kontrollerin ise joypad ile oynanması neredeyse imkansız. İade ettim Steam'e.

BSC Misafiri

15.2.2024 12:23:07

0
oyunun bütün serisini oynayan biriyim tekrar satın aldım oyun zevkli elden geçirilmiş grafiklerle dahada zevkli olmuş.Ancak oyunda kamera ve nişan alma da ciddi sıkıntılar var ve bu oynarken beni çok rahatsız etti yamayla umarım bunu çözerler onun dışında oyun dediğim gibi zevkli. Bana göre serinin en iyi oyunu olan tr4 last revelation da gelir.

BSC Misafiri

14.2.2024 19:57:29

0
Heh tam oyunumu buldum, oyunda 269 başarım var sene sonuna kadar döner dolaşır yüzde yüzlerim. Ayrıca ara sahneler harici de güzel remaster edilmiş yapılan geliştirmeler aslını bozup sırıtmamış(Gta trilogy gibi)

BSC Misafiri

14.2.2024 19:14:04

0
ne yalan soyleyeyim kucukken bir yerden tomb raider, ilk bolumde kutularin, duvarlarin ustune ziplayip tutunup yukari cikabilecegimizi bile bulamamistim. 1 gun boyunca ayni oda da gezindim durdum butun tuslara bastim bir sey olmamisti, oyun bozuk diye sildim sonra. modern kontrol semasi ile gunumuzde bir denemek lazim alsinda

aykut291

14.2.2024 16:39:32

0
Çok küçüktüm ozamanlar baya zorlanıyodum.O zamanın Elden Ringi falandı heralde eğer çok abartmıyorsam.Şimdi meraktan çatlıyorum benim için adeta yeni bir Oyun gibi birşey çünkü ne oldu ne bitti hiç hatırlamıyorum.Yapacaksan şöyle Oyunları Remake-Remastred yapacaksınki bir işe yarasın gidipte 3 sene önceki oyunu değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız