Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tom Payne, Wolverine'i Canlandırmak İstediğini Söyledi

 
Disney, X-Men ve Fantastic Four'un haklarını satın alana kadar bildiğiniz gibi Wolverine'in hakları Fox'taydı ve Wolverine karakterini Hugh Jackman canlandırıyordu. Hem kendisinin çok iyi bir oyuncu olmasından dolayı hem de Wolverine karakterine yakışmasında dolayı, bu rolü oldukça iyi üstlendi. Ancak "Logan" filmi ile birlikte Hugh Fackman bu rolü bıraktı ve bir daha oynamayacağını dile getirdi.
 
Hugh Jackman'ın rolü bırakmasından sonra birçok oyuncu bu rol için konuşulmaya başlandı. En çok konuşulanlar Tom Hardy, Keanu Reeves ve Taron Egerton. Bunların arasına yeni bir oyuncu daha katıldı. The Walking Dead dizisinden tanınan Tom Payne, bu rolü oynamak istediğini belirtti. 
 
Wolverine gibi popüler bir karakterin, Disney'in Marvel evreninde rahatlıkla yer alacağını söyleyebiliriz. Bu yüzden oyuncu seçimi oldukça önemli olacak. Sizce Tom Payne bu role yakışır mı? En iyi aday sizce kim?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Marvel Disney Film wolverine x-men kim oynayacak hugh jackman tom payne
Ryan Reynolds'ın Bir Sonraki Projesinde Zaman Yolculuğu Olacak Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (28 Nisan - 1 Mayıs)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.5.2020 18:44:29

0
Tom hardy de olmasa piyasada iyi oyuncu ve karizmatik kimse yok.

einhander

30.4.2020 04:15:04

0
onemlı faktor bence genc olması yenı bır evren kurulacaksa 15 yıl boyunca bu rolu ustlenecegı ıcın yası ılerı bırısı kesınlıkle sacmalık olur.

DreH

27.4.2020 17:34:52

0
Ya yeni bir wolverine bulunmali dunyada yada wolverine filmleri artik yapilmamali hicbir oyuncuyu Hugh jackman yerine koyamiyorum

BSC Misafiri

27.4.2020 16:15:30

0
Bu isimlerin içinde en iyisi Hardy ama o da Venom. Bir kere herif rol yapabiliyor. İlk Venom filmini resmen izlenebilir kılan en büyük öğe. Üstüne onca sahnesi kesilmiş haliyle bu böyle. İkinci filmde baya işin içindeymiş, yazıma falan karışıyormuş. Bu bile umut verici.

ezicioyuncu

27.4.2020 15:50:43

0
keanu reeves ne alakaysa tom hardy de aynı tepkiyi alır. venom gibi filmlerden atlayıp wolverine mi canlandıracak her rolün adamıymış bu hugh jackman'ın demir adamı canlandırmasına benzer.

BSC Misafiri

27.4.2020 14:45:30

0
Keanu Reeves ne alaka... Taron Egertonda da o yırtıcı hayvani imaj yok. Tom Hardy her rolün adamı o oynamalı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız