Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Todd Howard, Skyrim'deki Değişiklikleri Yorumladı

Oyunun grafiklerinin harika olacağı konusunda şüphemiz yok

     The Elder Scrolls: Skyrim konusunda serinin hayranları arasında bazı tartışmalar yapılıyor. Kimisi oyunun RPG öğelerinden fedakarlık edileceğini ve oyunu herkesin oynayabilmesi için Skyrim'in aksiyona kaydığını düşünürken, kimisi de bu değişikliklerin doğal olduğunu vurguluyor. Bethesda ise oyununa yeterince güveniyor. Peki Skyrim'de ne kadar çok değişiklik yapıldı? Todd Howard bunun yanıtını verdi.
     
      Oblivion ve Skyrim arasındaki grafik farkının Morrowind ve Oblivion arasındaki kadar olmadığını söyleyen Todd Howard bunun nedenini ise iki oyunun (Morrowind ve Oblivion) teknoloji farkının çok yüksek olmasına (arada bir nesil var) bağlıyor.
 
     Bu arada Oblivion ve Skyrim arasındaki oynanış mekaniklerinin ve içeriklerin değişimi ise serinin önceki iki oyunu arasındaki fark kadarmış. Bu değişim olumlu olacak mı? Aslında bu konu kişinin ne tür oynanış öğelerinden hoşlandığına da bağlı. Şurası açık ki serinin bazı eski hayranları bu konuda tedirgin.
 
     11 Kasım'da PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan The Elder Scrolls V: Skyrim ne olursa olsun heyecanla beklenen bir yapım.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
Dead Nation: Road of Devastation'ın Çıkış Videosu Ys Celceta: Sea of Trees'ten Yeni Bilgiler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Rayquaza

28.9.2011 11:42:06

0
Oblivion'u oynarken işten gelince bir geçerdim başına yemek bile yemeden yatana kadar oynardım.Artık Skyrim için ne yaparım bilemem

agarip

28.9.2011 11:16:38

0
Oblivion her ne kadar güzel bir oyun olsa da karakterlerin ciddi tavırlı donuk hareketlerinden sıkılmıştım. O zamanlarda çıkan Dark Messiah Might and Magic daha çok hoşuma gitmişti. Skyrim, bu konuda epey yol katedildiğini gösteriyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız