Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Todd Howard: Fallout 76, Xbox'ta En Çok Oynanan Oyunlardan Biri

 
Online odaklı bir yapıya sahip olan Fallout 76 başlarda oldukça olumsuz eleştirilmişti fakat çıkışından sonra yayınlanan pek çok içerik güncellemesiyle biraz olsun toparlamayı başardı.
 
Bethesda Game Studios'tan Todd Howard, Fallout 76'nın çıkışında çok sorunlu bir oyun olduğunu, oyuncuları hayal kırıklığına uğrattıklarını ve oyunla ilgili batırmadıkları çok az yer olduğunu belirtti.
 
Oyunun başarısız çıkışından sonra, Todd Howard'ın tavsiye için aradığı ilk kişilerden biri Xbox patronu Phil Spencer olmuş. Todd Howard, Phil Spencer ile Xbox ekibindeki kişilerden oyunun uzun vadede başarısı için aldığı tavsiyelerin gerçekten yardımcı olduğunu söylüyor. Oyuncu tabanın etkileyici bir şekilde büyüdüğünü ve Xbox üzerinde en çok oynanan oyunlardan biri olduğunu ifade etti.
 
Fallout 76, geçtiğimiz Temmuz ayının başlarında Xbox Game Pass'e eklenmişti. Todd Howard, Fallout 76'yı çıkış gününde Xbox Game Pass'e ekleselerdi oyunun ilk aylarının daha kolay geçebileceğini bile ima etti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingbolt Fallout 76 Fallout Bethesda Softworks Bethesda Game Studios
Silent Hill Yönetmeni Yeni Projesinde Japonya'daki Ünlü Bir Yaratıcı ile İş Birliği Yapıyor Ashwalkers: A Survival Journey 15 Nisan'da PC için Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

15.3.2021 23:45:10

0
Konsolun oyuncu profili ile oyuncularının profillerinin ne kadar örtüştüğünün güzel bir örneği.

BSC Misafiri

15.3.2021 20:49:11

0
Şaka bi yana bu oyunda yaşayan insanlar var. Pandemi diye mi Wastelanders DLC sonrası mı bilemem ama sürekli ve her gün ortalama 3 ve daha fazla saat bu oyunu oynayan ciddi bir kesim var. 2 hafta takıldım 120 küsür level oldum sıktı, yapacak görev event kalmadı her şey tekrara düştü bıraktım.. Sürekli takılanların bi 600+ lvl bi 300+ lvl bi 500+ lvl karakteri var :) Çok seven bir kitle var, güzel yanı çok da yardım ediyorlar ;)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout 76
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız