Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall'un Senaryo Öğeleri Çoklu Oyunu Bozmamalı


     Respawn Entertainment, Titanfall'da bir senaryo modunun bulunmadığını açıklamıştı. Buna karşılık multiplayer modlara bazı senaryo öğeleri sıkıştırıldı. Bu da oyunun sinematik bir multiplayer atmosfere sahip olmasını sağlayacak.
 
    Geliştirici stüdyonun kurucularından Vince Zampella, senaryo öğelerinin multiplayer modlarda bulunmasının sizi "saf" multiplayer deneyiminden mahrum etmeyeceğini söylüyor. Oyunda çok sayıda mod bulunacakmış ve eğer isterseniz herhangi bir sinematik sunumun olmadığı bir moda adım atacaksınız.
 
    Zampella hızlıca birkaç el atıp oyundan çıkmak isteyeceğiniz oyun modlarının da Titanfall'da bulunacağını açıkladı. Bu modlar klasik FPS'lerde karşılaştığımız oyun modlarına benzer olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshockers respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
Polyphony: PS4'e Daha Rahat Oyun Geliştireceğiz Murray: Joe Danger'ı Geliştirmek için Evimi Sattım
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

*Meteora*

9.12.2013 17:19:41

+3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bunlara ilave olarak mw ve mw2 yi yapan ekip te bu. Tarihin en iyi shooterlarından bazılarını bu adamlar yaptı.
Sonrada ihanete uğradılar

BSC Misafiri

9.12.2013 17:11:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy CoD , CoDUO veya CoD2 yi yapan ekip bu mu ?
Bunlara ilave olarak mw ve mw2 yi yapan ekip te bu. Tarihin en iyi shooterlarından bazılarını bu adamlar yaptı.

EmuMaster

9.12.2013 15:38:53

+2
ps3'ü sattıktan sonra dark souls 2 ve bu oyun için pc aldım. Arkadaşlar bu oyunun yapımcıları ve bu oyun diğer yapımcı ve oyunlar gibi tırt değildir. Respawn entertainment ,yani eski gerçek infinity ward cod mw ve cod mw2 şaheserlerini piyasaya süren kişilerdir. Tırt mw3 ve Tırt ghosts'u yapan infinity ward değil. Şuan bir sürü cod kopyası olan multi tabanlı oyunların temelini bu adamlar atmıştır.O yüzden bu kadar abartılıp ve bekleniyor. Diğer bir nokta bu oyun valve'in optimizasyon dostu source motoru ile yapılıyorki eminim orta seviye ekran kartlarında bile üst seviye çalışacaktır. Burada tek sorun oyunun dağıtımcısının EA denen gerizekalı paragöz firma olması ki oyun nasıl bir para tuzağına dönüşecek merak ediyorum ve sadece origin'denmi digital olarak satışa sunulacak yoksa steam'danda satılacakmı.

WE neED

9.12.2013 13:27:17

+1
CoD , CoDUO veya CoD2 yi yapan ekip bu mu ?

BSC Misafiri

9.12.2013 12:42:23

0
yaa bu oyuna acayip kanım kaynıyo nedense ... ilk cod u yapan ekip ya , ilk modern warfare da ki tadı alıcam gibi bi his var içimde

carlosolivera31

9.12.2013 12:24:46

0
arakdaşlar denemeden hic bişi karar vermeyın xboxone xbox360 pc cıkcak ps cıler pc yaralanırlar :D yapacak bişi yok :D

BSC Misafiri

9.12.2013 12:19:32

-3
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Çok başarılı bir oyun olacak. FPS dünyasına yeni bir heyecan katacağını düşünüyorum. Şahsen bıktım sıradan FPS oyunlarından. Nerede o Unreal Tournament, Quake benzeri gerçeküstü multiplayer FPS oyunları. Millet Call of Duty'e alışmış, beyinleri sulanmış.
git halo falan oyna

BSC Misafiri

9.12.2013 12:18:47

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Çok başarılı bir oyun olacak. FPS dünyasına yeni bir heyecan katacağını düşünüyorum. Şahsen bıktım sıradan FPS oyunlarından. Nerede o Unreal Tournament, Quake benzeri gerçeküstü multiplayer FPS oyunları. Millet Call of Duty'e alışmış, beyinleri sulanmış.
git halo falan oyna

@-_-@

9.12.2013 11:35:14

+5
quote:

Orijinalden alıntı: by_t ne titanfall mış arkadaş vahiy ettiniz geliyor da geliyor tamam bizde bekliyoruzda abartılcak ne yenilik var ondan bundan toplanmış güzel bir oyun
Bu nasıl bir mantık böyle ben anlayamadım. Medal of Honor'u yapan ekip Call of Duty'i yaparken eminim o dönemde de senin gibi "MoH'dan aparma bir oyun bunda abartılacak ne var" diye kesin atarlanmıştır. Call of Duty'i yapan ekip Titanfall'u yapıyor yine aynı atarlanmalar. Tarih tekerrürden ibaret. Bu adamların MoH ve CoD'da ortaya koydukları ortada. Oyun dünyasına güzel şeyler katabilirler. Eleştirebilirsiniz ama önce bi elinize alıp oynayın, ondan sonra cellalenirsiniz. Birisi çıkıyor "bf4'de tank helikopter uçak var bu da onun tek robotlusu" höh be arkadaş, oyun dünyasına bu kadar sığ bakıyorsanız oyun kültürünüz hiç oluşmamış demektir.

by_t

9.12.2013 11:23:20

-3
ne titanfall mış arkadaş vahiy ettiniz geliyor da geliyor tamam bizde bekliyoruzda abartılcak ne yenilik var ondan bundan toplanmış güzel bir oyun

BSC Misafiri

9.12.2013 11:23:11

-1
Çok başarılı bir oyun olacak. FPS dünyasına yeni bir heyecan katacağını düşünüyorum. Şahsen bıktım sıradan FPS oyunlarından. Nerede o Unreal Tournament, Quake benzeri gerçeküstü multiplayer FPS oyunları. Millet Call of Duty'e alışmış, beyinleri sulanmış.

pcrex

9.12.2013 11:20:49

+1
insanı baya heyecanlandırıyor. tek korkum oyunun yeterince doyurucu içerikle çıkmaması. arka arkaya dlc çıkaracağız diye oyunu yarım çıkartırlarsa yazık olur. BF gibi olmaz inş.

thekingmobile

9.12.2013 11:19:07

-6
arkadaşlar büyük bir overrated bomba geliyor. patlaması yakındır
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız