Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Titanfall'da Mech Çağrısı Nasıl Yapılacak?

 
   E3 2013'e damgasını vuran oyunlardan birisi olan Respawn Entertainment imzalı Titanfall için merak edilen yeni detaylar ortaya çıktı.

   Respawn'ın iletişim sorumlusu Abbie Heppe tarafından gelen açıklamalara göre birden çok Mech türü olacak. Tahmin edebileceğiniz gibi bir karakter geliştirme/ilerleme sistemine sahip olan oyunda farklı asker sınıfları da olabileceğine değinen Heppe bu konuda daha fazla yorumda bulunmaktan kaçındı.

   Maçlar esnasında Mech'leri belli zaman dilimlerinde çağırabileceğimizi açıklayan Heppe, bu zaman dilimini killstreak benzeri başarılarınızla azaltabileceğinizi söylüyor. Savaştaki Mech'inizi kaybettiğinizde tekrar bir geri sayımın belireceği ve savaş alanındaki tüm askerlerin aynı anda Mech sahibi olabileceği de gelen detaylar arasında.

   Oyunun harita tasarımlarını sadece devasa robotlara özel hazırlamadıklarını açıklayan yapımcılar haritanın çift yüzlü bir yapısı olacağını ve piyade çatışmalarına da olanak sağlayacağını belirtiyor. Yani oyunun en küçük haritaları dahi oldukça büyük bir alana sahip.
 
   Abbie Heppe son olarak oyunun platformlar arasında farklılıklar olacağını ancak bu farklılıkları oyun bitmeden açıklayamayacaklarını dile getirdi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak OXM respawn entertainment electronic arts titanfall xbox 360 xbox one pc
Steam Oyunlarının İkinci El Satışları için Mahkeme Microsoft'un Online Politikası F2P'lere Göre Değil
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

digimon52

22.7.2013 19:53:09

0
Ben pek damgalık bir şey görmedim oyunda. Wii U ya çıkan "X" isimli veya kod adlı oyunu görmediniz. Yada mechlelrin olduğu Blacklight oynamadığız belli , Biraz hantaldı ya neyse yada yeni gelen mechwarrior oyununu. Lost Planet 3 de cabasi.

BSC Misafiri

22.7.2013 17:02:05

0
oynmk istediğim oyunlardan inş ilerde ps4 edede çıkar zaten oyun xbox exc.olmadığı için çıkma ihtimali yüksek inş çıkar ^^

mamy12

22.7.2013 16:37:31

0
ben size diyeyim kesin xbox one da daha iyi olacak oyun. Bana kalsa PC derim ama xbox one dicekler diye geçiyor içimden nedense :(

BSC Misafiri

22.7.2013 15:37:58

0
Şu oyun çıksada nasıl olduguna baksak,cod bu kafayla devam etsin bu günlerini çok arar.

Aaron Paul

22.7.2013 13:34:21

0
@berkaymessi üst üste 3 - 4 tane yorumunu gördüm. ayrı konularda. Yazdığın şeylerde hiç mantık yok . madem yorum yazma ihtiyacı hissediyorsun '' Teşekkürler Haber İçin '' de kaybol...

berkaymessi

22.7.2013 13:31:53

-3
Nasıl bir oyun olucak acaba mech ler falan filan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Titanfall
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız