Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tırmanma Oyunu Jusant Çıkış Tarihi Açıklandı: Dontnod Ekibinden

 
 
Geliştirici DON'T NOD, tırmanma oyunu Justant'ın 31 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve PC  Steam ve Microsoft Store üzerinden) için çıkış yapacağını duyurdu. Oyun ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak.
 
Oyunda sürekli olarak tepelere tırmanıyoruz
 
 
 
Macera ve bulmacanın bir araya geldiği tırmanış oyunu Jusant'ta dikkat çekici atmosfer ve manzaralar yer alıyor. Oyunda karakterimiz ile beraber sürekli olarak yukarılara doğru tırmanıyor ve parkur unsurlarını aşmaya çalışıyoruz. Tırmanış mekaniklerinin ön planda olduğu oyunda çeşitli malzemeler kullanabiliyor, birbirinden farklı biyomları keşfedebiliyor ve tırmanmaya çalıştığınız bölgelerin geçmişini öğrenmeye çalışıyorsunuz.
 
Oyunda sürekli olarak zirvelere ulaşmaya çalışıyor ve her tırmanışta farklı müzikler eşliğinde manzaranın tadını çıkartabiliyorsunuz. Kurak ve rüzgarlı yamaçlarda veya sarp kayalıklarda ilerlemeye çalıştığınız oyun rahatlatıcı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.
 
Bu tarz oyunlar genellikle boş zamanlarda vakit geçirmek için gayet güzel bir deneyim sunuyor. Oyun daha çok tırmanma sporuyla uğraşanlara hitap ediyor ancak diğer oyuncuların da dikkatini çekecek türden manzaraları bünyesinde barındırıyor. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Jusant
Tormented Souls 2 Duyuruldu: İlk Fragman Yayınlandı Stüdyoda Çıkan Yangından Dolayı Phasmophobia'nın Yeni Nesil Konsol Sürümleri Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

27.8.2023 08:48:28

0
Çok çok fazla beğendim bu oyunu ama çıkış tarihi çok sakat. Alan Wake 2 bitmeden buna başlamam mümkün değil.

Dhalsim

25.8.2023 20:33:27

0
Eurosport'tan takip ediyordum..Oyunu da geldi..Oynanır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız