Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tiny Tina’s Wonderlands'in Geliştirilmesi Tamamlandı

 
 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Gearbox Software, Tiny Tina's Wonderlands'in tamamlandığını duyurdu. Mart ayında piyasaya sürülmeden önce Tiny Tina's Wonderlands'in temel geliştirilmesi sona erdi ve bundan sonraki süreçte oyunda bulunan veya ortaya çıkacak hatalar üzerinde çalışılacak.
 
 
 
Öngörülemeyen Minik Tina'nın hayat verdiği bu kaotik fantezi dünyasında mermiler, büyüler ve geniş kılıçlar çarpışıyor.  Zalim Ejder Lordunu durdurmak için kendi çok sınıflı kahramanınızla yağmalayın, ateş edin, zulaları toplayın ve yolunuzda ilerleyin.

Tiny Tina, kuralların nadiren geçerli olduğu sıra dışı bir masaüstü diyarında sizin düzeni olmayan rehberinizdir. Görkemli şehirleri, nemli mantar ormanlarını, tekin olmayan kaleleri ve daha fazlasını kapsayan geniş bir dış dünyayı keşfedin.
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz macera hikaye aksiyon pc ps5 ps4 xbox one xbox series
Ghostwire: Tokyo'nun Çıkış Tarihi Resmi Olarak Belli Oldu Gran Turismo 7 State of Play Etkinliğinde 30 Dakika'dan Fazla Oynanış İçeriği Sunuldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tiny Tina’s Wonderlands ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız