Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Time Travelers'ın İlk Videosu Yayınlandı

Time Travelers Trailer Ticks Off The Minutes
 
 
    Level-5 dün yaptığı konferansta henüz hangi platforma çıkacağı belli olmayan Time Travelers oyununu 3DS için onaylamış, bir kaç ekran görüntüsü paylaşmış ve kapalı kapılar ardında bir de videosunu yayınlamıştı. Video dışında tüm bilgileri duyuru saatlerinde sizlere aktarmıştık. Şimdi resmi olarak yayınlanan videoyu da sizlere aktarmanın zamanı.
 
    Jiro Ishii tarafından yönetmenliği üstlenecek olan oyunun hikaye yönü ile ağır basması bekleniyor. Çünkü Ishii özellikle Japonya'da yaptığı yerel oyunlar ile konu yönünden güzel oyunlara imza atmış bir isim. Bu yüzden Time Travelers'ın da bir istisna olmayacağı düşünülüyor.
 
    Videodan bahsedersek, oyunun oynanış sisteminin 3DS'in dokunmatik ekranından faydalandığını görürken yaptığımız seçimlerin sahneleri yönlendirdiğini görüyoruz. Videonun sonuna doğru öğrenci görünümünde bir kızın saat kulesinde durduğunu, "Neden?" dedikten sonra kendisini aşağıya bıraktığına şahit oluyoruz.
 
    Çıkış tarihi henüz belli olmayan Time Travelers'ın ilk videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Time Travelers Level-5 Adventure 3DS video ilk video debut trailer
Layton vs Ace Attorney için Batı Çıkışı Henüz Yok Fallout: New Vegas'da Korkutan Bir Bug

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Time Travelers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız