Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Time Travelers'ın Hikaye Detayları

Konsollar arası grafik farkı merak ediliyor.

     Öncelikle Nintendo 3DS için özel olarak duyurulan fakat sabah saatlerinde PSP ve PS Vita için de çıkacağı açıklanan Time Travelers için yeni detaylar Japonya'nın önde gelen dergilerinden famitsu'da yayınlandı.
 
      Level 5 tarafından geliştirilen oyunda zaman kavramının bir hayli önem teşkil edeceği daha önce açıklanmıştı. Hikayeye baktığımızda ise büyük bir sıçrama görüyoruz. İlk olarak 2013 yılında açılışını yapacak olan oyunda, Tokyo'nun merkezinde "Lost Hole" adı verilen bir kara deliğin açıldığını göreceğiz. Bunun sonucunda Tokyo'nun merkezi yerle bir olacak ve birçok can kaybı yaşanacak.
 
     Sonrasında ise hikayenin asıl geçeceği zaman olan 2031 yılına geçeceğiz. 18 yıllık bu arada şehir Futuristic bir yapıya bürünmüş olacak. Dergi oyunda ön plana çıkan karakterlere de yer vermiş. Sunucu olmak isteyen Fushimi Hina, öğrenci olan ve oyunun ilk videolarında gözüken kız ile çocukluk arkadaşı olan Fukase Yuri, terör saldırılarına karşı görevli olan polis Kamiya Soma ve zaman makinesi tasarlayacak kadar zeki olan Shindo Kyugo, oyundaki önemli karakterlerden bazıları.
 
     Hikaye ve karakter detaylarına yer veren dergi oyunun dinamiklerinin ise ilerleyen dönemlerde açıklanacağını belirtmiş.

Bu haberin bağlantısı
URL
Time Travelers Level-5 Adventure 3DS PSP Vita
Fallen Earth, Spiked Chopper İş Başında Diablo III Beta Key Yarışması

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Time Travelers
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız