Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tiara Concerto: Yeni Müzikal MMO!

Ekran görüntüsü

     Gamania'nın yeni yayınlayacağı MMO için yapılan planlardan ortaya çıkanlara göre, Tiara Concerto, İtalyan klasik müziklerden esinlenecek.
 
      İsmi Tiara Concerto olacak olan MMO'nun konusu ise oldukça ilginç. Oyunda karakterleriniz galaksiye ellerindeki müzik aletleriyle, harmoni ve barış getirmeye çalışıyor. Dünya korkunç bir şekilde zaten yok olmuş durumda ve eğer bu kötü güçlerle savaşılmazsa bütün galaksi yok olacak. Oyuna ilk bakışta açıklanan özelliklerinden biri çizimlerin anime tarzı olacağı, söylenenlere göre çok değişik yeteneklere ve animasyonlara sahip olacak.
 
     Gamania zaten başarılı bir yayıncı, bizi hayal kırıklığına uğratmayacaklardır.

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG Gamania Tiara Concerto
Portal 2 Karakteri için Harika Bir Kukla Gösterisi Terraria, Steam'de İndirimde!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ezgalicious

11.8.2011 01:30:46

+2
Bu kadar laf söyleyen insanlar Editörlüğe kendileri başvursalar keşke ? Hepimiz görsek haber nasıl yapılıyor diye? Ayrıca nasıl oyun bilgilerine aylar önceden ulaşabiliyorlar ise bize de söylesinler biz de takip edelim.Üstelik laf söyleyen insanların sadece "Misafir Kullanıcı"olmaları da daha ilginç bir konu. Her şeyden önce emeğe saygı denilen bir şey var."Bu kız" gibi gereksiz söylemler çok seviye düşürücü böyle bir site için.Oyun hakkında gerekli bilginin verilmiş olması önemli olan ve sitenin veri tabanında olmaması,geri kalan tüm durumlar fasa fiso ve çamur atmaktır.

BSC Misafiri

11.8.2011 01:09:36

+3
Haber resmi olarak 5 Ağustos da çıktı. Resmi olmayan bir şey haber diye girilmez bilmeden bok atmayın kıza arkadaş. konusu yeni açıklandı bi araştırda öyle bok at

BSC Misafiri

11.8.2011 00:58:39

-5
yeni? off bsc yönetimi çok aradı mı bu kızı ya? incelemeler için alınmış tamam fakat haberlere bulaşmasın abi. aylar öncesinde forumlarınızda konusu açılan oyunu yeni olarak tanıtan bir editör.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız