Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Thor 4'te Guardians of The Galaxy Ekibi de Olacak; Spider-Man 3'ün Vizyon Tarihi Belli Oldu

Disney'in yarattığı Marvel Sinematik Evreni'nden iki yeni haber var. Geçtiğimiz saatlerde de 4. fazın ilk filmi Black Widow'un son fragmanı yayınlandı. Detaylar için buraya tıklayabilirsiniz.
  
 
 
Yine 4.fazın filmlerinden biri olacak olan Thor serisinin yeni filmi Tho: Love and Thunder filminde, Marvel'ın bir diğer yapımı Guardians of The Galaxy ekibinin de filmde olacağı açıklandı. Filmin yönetmenliği Taika Waititi yapacak ve başrollerinde Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson ve Christian Bale bulunacak.
 
 
Marvel dünyasından paylaşılan bir diğer haber ise Disney'in yapacağı serinin üçüncü Spider-Man filmi. Yeni filmin adı Spider-Man Serenity Now olacak. Filmin tam vizyon tarihi ise 16 Temmuz 2021. Bu filmden sonra Spider-Man'in hakları konusunda Sony ve Disney'in tekrar masaya oturması konuşuluyor. Ancak büyük ihtimalle vizyon tarihine kadar pek fazla bir şey öğrenemeyeceğiz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Film ve Dizi Haberleri thor love and thunder spiderman 3 oyuncular vizyon tarihi guardians of the galaxy marvel sinematik evren haberler
Nintendo Amerika Eski Başkanı Reggie Fils-Aime GameStop'a Katıldı Açık Dünya RPG Oyunu "GuildBound" 2021 Yılında Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız