Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

This Is the Police PS4, Xbox One Çıkış Tarihi Duyuruldu

   Bugün, geliştirici Weappy Studio ile dağıtıcı THQ Nordic, strateji/macera oyunu This Is the Police'in konsol çıkış tarihini duyurdu.
   
   This Is the Police, 22 Mart 2017 tarihinde hem kutulu hem de dijital olarak PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. 
 

Derin bir yolsuzluk, suç ve entrika hikâyesine dal. Cesur Emniyet Amiri Jack Boyd olarak dibe batmakta olan Freeburg şehrinin karanlık kısmıyla yüzleşeceksin. Jack, doya doya harcayabileceği parasını alıp emekli mi olacak, yoksa beş parasız ortada mı kalacak? Yoksa daha da kötü bir şey mi olacak?
 
   This Is the Police şu anda PC/Mac/Linux üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
This Is the Police strateji yönetim suç noir hikaye oyun
PlayStation Now Sadece PS4 ve PC Üzerinde Desteklenecek Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Çıkış Tarihi Bugün Duyurulacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ekremakrep

16.2.2017 21:50:01

0
Listeye aldım :)

CaBr2

16.2.2017 09:47:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: _Sparda_ hala pür dikkat darksiders 3 ne zaman duyuracaklar onu bekliyorum thq nordic yazısını gördükçe bir hevesle geliyorum ama hep aynı umarım yakın bir zamanda yapılıyor olduğunu yada yapıldıysa duyurulmasını söylerler
E3'te yer ayırmışlar kendilerine. Orada gelecek bence duyuru.

_Sparda_

16.2.2017 02:41:32

0
hala pür dikkat darksiders 3 ne zaman duyuracaklar onu bekliyorum thq nordic yazısını gördükçe bir hevesle geliyorum ama hep aynı umarım yakın bir zamanda yapılıyor olduğunu yada yapıldıysa duyurulmasını söylerler

2K

16.2.2017 00:09:43

0
Oyunu tavsiye ederim gayet ucuz bir fiyata satın aldım. Öyle aman aman detay seviyesi yok o yüzden kafa dağıtmak için oynanabilir. Konu yaptığınız şeylere göre gelişiyor ve değişiyor hem Mafia ile aramı iyi tutayım ve devlet ile kısmı oyunun odak noktası. Birçok yanlış seçim yüzünden eski savelerden başladığım oldu. Eğer diyalog okumayı seviyorsanız ve management oyunu olsun fakat kafa dağıtmak için de oynayayım öyle aman aman detaylı olmasın diyorsanız alabilirsiniz.

alike03

15.2.2017 22:47:35

0
That's the sound of da police woop-woop!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
This Is the Police ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız