Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Thief'in Mantle Güncellemesine Tarih Verildi


    AMD'nin DirectX veya OpenGL gibi API'lere alternatif olarak sunduğu Mantle, Eidos Montreal kanadından Thief ile de destek almıştı. Çıkış döneminde ertelenen Mantle desteği için yeni bir tarih verildi. Thief, yarın yani 18 Mart itibariyle AMD'nin hem TrueAudio, hem de Mantle teknolojisiyle güncellenecek. Bakalım bu yenilikler oyuna nasıl etki edecek?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
thief xbox playstation 4 xbox 720 pc next gen eidos square enix
Kinect Sports Serisi Şimdiye Kadar 8 Milyondan Fazla Sattı Ghost Recon Online, İsmiyle Birlikte Yenilendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.3.2014 10:04:25

0
Mantle'a laf yok. Şimdi gidip i7 en iyi işlemci alıyorsunuz sonra dandik bir amd ekran kartı sonrasında neden mantle işe yaramıyor. Sen gidip düşük bir işlemci alsan sonra artan parayı ekran kartının parasının üzerine katıp daha güçlü bir ekran kartı alsan o zaman mantle işe yarayacaktır. Tabi bunu anlamak istemeyenler var.

tazev123

18.3.2014 02:41:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri arkadaş anlamadığım zaten fazla sistem istemeyen oyunlar ön plana çıkartılıyor bu mantle yada zaten oyunu dx11 ile rahat rahat açabilecek ekran kartlarından görüntüler veriliyor (örnek 280x te mantle ve dx11 ile bf 4 oynanıyor videolarda) zaten 280x bf4 ü rahat rahat çalıştıravak bir kart fiyatı desen 1000tl zaten bu fiyatta kart zaten bu oyunu dx11 de rahat rahat oynatamazsa çöpe atsın herkes amd burada biraz kıvırıyor düşük fiyatlı düşük bütçeli kartlarda yüksek performans verirse tamamdır ama zaten mantle 280x in altını desteklemiyor e ne anladım ben bu işten ???
gülüm sen olayı yanlış anlamışsın adamlar sana sunu söylüyor "Mantle Direct X`i aradan kaldırarak işlemcinin üzerine binen gereksiz yükü azaltmakta ve birçok kullanıcının yaşadığı ekran kartı-işlemci dar boğazının önüne geçmek"diyor yani işlemciyi ucuz al ekrankartına kat parayı iyi ekran kartı al mantık basit bilmeden atmayın mesaj gülumm :)

gursoyf

18.3.2014 00:34:15

0
arkadaşlar burada denemeden yorum yapıyorsunuz. ben r9280x kullanıyorum. bf4 u oncesı ve sonrasını oynayan bırı olarak soyluyorum, mantle den sonra oyun akıyor resmen. takılma, donma, fps dususlerı falan kalmıyor oyunda. denemeden karar vermeyın. thief de oyle dusuk sıstem ısteyen bır oyun degıl ayrıca. siz bır ultra ayarlarda oynayın bakalım nasıl kasıyor makıneyi. işlemcim de bu arada i7 4770k.

imakenya dragons

17.3.2014 23:48:43

0
Hıgh ekran kartlarında en cok fps artısı gorulecek mantle destegı sayesınde.e ne anlamı var r9 290 la adam bf4 u zaten ultrada 60 fps oynuyor 105 fps oynasan ne farkeder.

BSC Misafiri

17.3.2014 22:46:49

0
arkadaş anlamadığım zaten fazla sistem istemeyen oyunlar ön plana çıkartılıyor bu mantle yada zaten oyunu dx11 ile rahat rahat açabilecek ekran kartlarından görüntüler veriliyor (örnek 280x te mantle ve dx11 ile bf 4 oynanıyor videolarda) zaten 280x bf4 ü rahat rahat çalıştıravak bir kart fiyatı desen 1000tl zaten bu fiyatta kart zaten bu oyunu dx11 de rahat rahat oynatamazsa çöpe atsın herkes amd burada biraz kıvırıyor düşük fiyatlı düşük bütçeli kartlarda yüksek performans verirse tamamdır ama zaten mantle 280x in altını desteklemiyor e ne anladım ben bu işten ???

gursoyf

17.3.2014 21:23:49

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble İyi ki oynamayıp beklemişim.Hafif bir optimizasyon problemi var gibi oyunda.Mantle tam kıvamına getirir bunu.
aynen ben de aldım ve bekliyorum. oyunda şu anda kasmalar ve tepki süresi ile ilgili sıkıntılar var. umarım hepsi güncelleme ile ortadan kalkacaktır. yarını bekleyip göreceğiz.

Babblebabble

17.3.2014 21:20:40

+2
İyi ki oynamayıp beklemişim.Hafif bir optimizasyon problemi var gibi oyunda.Mantle tam kıvamına getirir bunu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Thief ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız