Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The World Ends with You'nun Devamı Gelecek Gibi


     Square Enix'in sıradışı tasarımı ile beğeni toplayan oyunu The World Ends with You'nun devam oyunu gelebilir mi? Aslında bu Square Enix hayranlarının aklındaki ilk sorulardan biri. DS'te büyük beğeni toplayan bu oyunun devamı için ümitleri kesmemize gerek yok; çünkü Tetsuya Nomura bir şeylerin geleceğini söylüyor.
 
    Nintendo Dream ile röportaj yapan Nomura, Kingdom Hearts 3D'deki The World Ends with You içeriğinin bu seriyle bir ilgisi olmadığını, şu an herhangi bir açıklama yapamayacak olmasına rağmen gelecekte "The World Ends with You" ile ilgili bir şeylerin muhtemelen geliştirileceğini belirtti.
 
     İlk oyunu DS için çıkaran Square Enix eğer bir devam oyunu geliştirirse bunu büyük ihtimalle Nintendo 3DS için hazırlayacaktır. Üstelik 3DS'in Japonya'da peynir ekmek gibi sattığını göz önüne alırsak başka bir konsola çıkarmalarını beklemek de zor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingeverything Nintendo 3DS Nintendo 3DS The World Ends with You Square Enix
MW 3'ten Tuhaf Bir Bıçak Fırlatma Sahnesi Marvel vs. Capcom 2, Haftaya iPhone'da

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız