Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Wonderful 101: Remastered PS4, Switch ve PC için Duyuruldu

 
Platinum Games, Ağustos 2013'te Wii U için çıkan aksiyon macera oyunu The Wonderful 101'in remastered versiyonunu duyurdu.

The Wonderful 101: Remastered, Kickstarter kampanyası aracılığıyla oyuncularla buluşacak. Oyun $50,000 fon toplandığı takdirde Switch için $250,000 fonda PC için ve $500,000 fonda PlayStation 4 için çıkacak. Xbox One versiyonu için şimdilik görünürde bir hedef yok.
 
(Güncelleme: Tüm versiyonlar için hedefine ulaşıldı.)

Kickstarter kampanyası bugün itibarıyla başladı ve 6 Mart 2020 Cuma Türkiye saati ile 23:00'a kadar devam edecek. Başarılı olursa oyun Nisan ayında çıkış yapacak.
 
Platinum Games, orijinal oyunun normalde Nintendo tarafından yayınlandığını fakat remastered versiyonu kendilerinin yayınlayacaklarını belirtti. Stüdyo "Nintendo'nun nezaketi sayesinde" oyunu diğer platformlara getirebileceklerini ekledi.
 
Platinum Games ayrıca "Geliştirdiğimiz IP'lere sahip olmak ve bu IP'lerin yayıncılığını kendimiz üstlenmek Platinum Games'in her zaman hedefi olmuştu. Oyuncuların desteği sayesinde bu hayali gerçekleştirebileceğimizi ve The Wonderful 101: Remastered'ı çeşitli platformlara tüm oyunculara sunabileceğimizi umuyoruz." dedi. 
 
Kickstarter sayfasına kickstarter.com/projects/platinumgames/the-wonderful-101-remastered adresinden ulaşabilirsiniz.

İlk ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Wonderful 101: Remastered Platinum Games PS4 Switch PC
Haftanın Espor Gündemi: 30 Cyberpunk 2077'de 75 Tane Hikayeli Yan Görev Bulunacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Wonderful 101: Remastered
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız