Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Wolf Among us'ın Konsol Sürümleri Kutuya Giriyor


    Bu ayın başında sezon finalini gerçekleştiren The Wolf Among Us, Telltale Games'in bir diğer oyun serisi The Walking Dead gibi beğeni toplamış ve kendine has bir oyuncu kitlesi edinmişti. Şimdilik sadece dijital yollarla sunulan oyun, daha fazla oyuncu kitlesine erişebilmek adına kutuya giriyor. 
 
    Yapılan açıklamalara göre The Wolf Among Us'ın konsol sürümleri, bu senenin sonuna doğru oyunculara sunulacak. Daha öncesinde perakendeci listelemelerinde gördüğümüz bu haber, böylelikle onaylanmış oldu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Walking Dead Telltale Games The Wolf Among Us Fables Macera Adventure
The Last of Us, Dünya Çapında 7 Milyon Sattı Magic 2015: Duels of the Planeswalkers PC, Xbox 360 ve Android için Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.7.2014 17:19:38

0
Bence konsol piyasası birkaç oyunu bu hale getirmeli özellikle arşivciler için daha iyi oluyor. Örnek olsun diye söylüyorum mesela bir I Am Alive kutuya girse veya Bir EarthWorm Jim HD birde fiyatı uygun olsa tadından yenmez oyun arşivleyenler için çok iyi olur.

OldGamers86

17.7.2014 12:48:58

0
Kutu candır.

KAKÁ

16.7.2014 17:47:51

0
Dün live'da alıyordum az kalsın season pass, iyi oldu kutulu gelmesi

BSC Misafiri

16.7.2014 16:38:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: TheDC Türkçe destek olmadan bu oyunları oynamak zor oluyor. Oyun Çeviri yamaları çok iyi,keşke Telltale ile bağlantı kurup oyunun içine ekleseler desteği. Malum konsollara yama yüklenmiyor.
Oyun çeviri yamaları TechnoGame'den araklıyor kardeşim. Yoksa 1 gğnde 2 bölümüde çevirdik bitti falan olmaz. Önceden falan diyorlarda inanmıyorum açıkcası bir kaç düzeltme yapmış kendi isimlerini yazmışlar. TechnoGame'i takip edersen baya hızlılar, güzel oyun çevirileri var.

TheDC

16.7.2014 16:02:31

0
Türkçe destek olmadan bu oyunları oynamak zor oluyor. Oyun Çeviri yamaları çok iyi,keşke Telltale ile bağlantı kurup oyunun içine ekleseler desteği. Malum konsollara yama yüklenmiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Wolf Among Us ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız