Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher'ın 2. Sezon Çekimlerine Ağustos'ta Devam Edilecek

 
İlk sezonu 2019 yılının sonlarında yayınlanan oyun dünyasının en popüler yapımlarından olan ve aynı şekilde fantastik edebiyatın da önemli isimlerinden olan The Witcher'ın dizi uyarlaması, ikinci sezon için bu yılın başlarında çekimlere başlamıştı.
 
Koronavirüs salgını sebebiyle ne yazık ki The Witcher da diğer yapımlar gibi çekimlere ara vermişti. Başlangıçta 2 haftalık bir ara veren dizinin bugüne kadar çekimlere tekrar başlayamadı. Dizinin çekimlere başlayacağı yeni tarih ise Ağustos 2020.
 
Dizinin 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. Bu yıl içerisinde de The Witcher evreninde geçen Vesemir karakterine odaklanan bir animasyon yayınlanacaktı, ancak salgın sürecinde hiçbir haber paylaşılmadı. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak thathashtagshow the witcher dizi netflix henry cavill witcher geralt tv ikinci sezon detaylar
League of Legends Animasyon Dizisi "Arcane" Ertelendi Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone 1.22 Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

11.6.2020 20:58:01

0
dark dan sonra en cok sevdıgım serı wıtcher oldu. bu ıkısı dısında netflıx de benı tatmın eden bır serı olmadı.

rcpyksl

11.6.2020 18:57:57

0
1 haftada çekin 1 haftada montajlayın sonraki hafta yayınlayın nolcak.bizde eskiden diziler hergün yeni bölüm olurdu :D şimdi ciddiye alıp adamlar şöyle böyle diyen çıkmasın lütfen

Babblebabble

11.6.2020 18:32:04

0
Hadi bakalım, heyecanla bekliyoruz. 2021'e yetişir umarım. Sezon aralarının 2 yıl olması zaten fazla geliyor halihazırda. Daha da uzamasın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher TV Series
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız