Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher Romanları Son Dilek ve Elflerin Kanı New York Times En Çok Satanlar Listesine Girdi

 
Netflix'in The Witcher dizisinin yayınlanmasının ardından, The Witcher 3: Wild Hunt oyuncu sayısı ve satışlarında büyük bir artış yaşandı ve hatta oyun Steam'de 100 bin eş zamanlı oyuncu sayısını aşarak bir rekora imza attı.
 
Görünüşe göre dizi, Andrzej Sapkowski tarafından yazılan romanların satışlarını da arttırmış.
 
The Witcher romanları Son Dilek (The Last Wish) ve Elflerin Kanı (Blood of Elves), ABD'de en çok satan kitapların önde gelen listesi olarak kabul edilen New York Times En Çok Satanlar Listesine girmeyi başardı.

Son Dilek ilk olarak 1993 yılında ve Elflerin Kanı 1994 yılında yayınlanmıştı.
The Witcher romanları Son Dilek, Kader Kılıcı, Elflerin Kanı, Nefret Çağı, Ateşle İmtihan ve Kırlangıç Kulesi ülkemizde Türkçe olarak da mevcut.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinfinite the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
The Witcher 3 Switch Versiyonu için Yeni Güncelleme Yolda The Lord of The Rings: Gollum Oyunundan Yeni Detaylar Paylaşıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Jack Rabbit Slims

8.1.2020 19:53:17

0
Kitap okuma alışkanlığı olan kişiler genelde benim gibi yapar zaten, pek garip değil.

Persona_6

8.1.2020 14:35:16

0
İlk 2 bölümü izledim dizinin bu mu lan öve öve bitiremediğiniz dizi? Oyunun bir yan görevi bundan daha iyi hikayeye sahiptir. yennefer e hiç girmiyorum bile çok mu aramışlar bu kızı? Dizideki tek witcher evrenine yakışan güzellikte kız 1.bölümde oynayan Emma Appleton ( renfri )

emrebdt

8.1.2020 14:25:13

0
Yarısına anca gelip gelmişken bitireyim demek garip olmuş.Şu an Elflerin Kanı'ndayım bende, yeni sezona kadar zaten 6 kitap biter :D

Wayward Son

7.1.2020 13:05:05

0
quote:

Orjinalden alıntı: altunuz <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Wayward Son &lt;blockquote class="quote"&gt;&lt;i&gt;quote:&lt;/i&gt;&lt;br&gt;&lt;br&gt;Orjinalden alıntı: speddy12 İnsanlar diziyi niye bu kadar sevdiğini anlayamadım.oyununu oynamamış veya kitabını okumamış birisi için kesinlikle çok sığ buralar bide üstüne nerdeyse hiç farkettirmeden geçmişe gidip geliyor.savaş sahneleri ve görsellik kesinlikle çok başarılı ama bu kadar fazla ilgi görmesi ilginç geldi.başlangıç için fena değil.2. Ve 3. Sezonlar esas daha çok şey vaat ediyor.&lt;/blockquote&gt; Dizi, eğer gereksiz derecede Yennefer dozuna maruz bırakılmasak gayet iyi aslında. Ama hem Yen için yazılan yeni hikaye, hem de saçma sapan sjw pompalaması dizinin kalitesini değil de anlamını düşürmüş. Geralt'ı ve evreni o kadar iyi yansıtmışken, Yen'in abidik maceralarına bu kadar süre ayrılmasaymış keşke. Zaman geçişlerini çok daha iyi kurguyla anlatan bir sürü iyi yapım var. Oralardaki eleştirilere de katılıyorum.</blockquote> Ben diziden çok mutlu ayrıldım ama zaman geçişleri gibi bazı şeyleri gerçekten kötü yapmışlar. Sadece geçilen yıllara göre -günümüzden 40 yıl önce- filan yazsalar bile basitçe halledilebilir, olayların farklı zamanlarda geçtiği rahatça belli edilebilirdi. Oyun veya kitaplarla daha önce alakası olmayan insanlar olayları anlamakta zorluk çekmiş. Bunun en büyük sebebi dizinin olayları hiç anlatmaması. Ben hem oyunları oynayıp hem de birkaç kitabını okuduğum için anlamakta sorun yaşamadım ve diziyi izlerken beklediğimden çok daha fazla zevk aldım. Dizi hakkında bir de kendi arkadaşlarımdan istatistik vereyim. Daha önce The Witcher'la alakalı hiçbir şey tüketmeyen 8 arkadaşımdan 6 tanesi diziden zevk aldığını, 4 tanesi ise kitap veya oyunları gözden geçirmek istediğini söyledi. Bence dizi adına yüksek bir ortalama.
Kesinlikle. Yennefer kısımları daha az tutulup evrenle ilgili çok daha fazla detaya inilebilirdi. Harika atmosfer tutturmuşlar çünkü. Bu anlamda yazık olmuş. Ama madalyonun güzel yüzüne bakacak olursak, eksiklerine rağmen iyi bir ilk sezon gördük. Devamında daha iyi işler gelecektir.

:::LOSTPLANET:::

7.1.2020 09:49:11

0
6.kitabı almak için indirim bekliyorum. Önceki kitapları 25 liradan alabilmiştim.Mutlaka tavsiye ederim kendinizi saatlerce kaptırıp gideceksiniz.

altunuz

7.1.2020 02:03:30

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: speddy12 İnsanlar diziyi niye bu kadar sevdiğini anlayamadım.oyununu oynamamış veya kitabını okumamış birisi için kesinlikle çok sığ buralar bide üstüne nerdeyse hiç farkettirmeden geçmişe gidip geliyor.savaş sahneleri ve görsellik kesinlikle çok başarılı ama bu kadar fazla ilgi görmesi ilginç geldi.başlangıç için fena değil.2. Ve 3. Sezonlar esas daha çok şey vaat ediyor.</blockquote> Dizi, eğer gereksiz derecede Yennefer dozuna maruz bırakılmasak gayet iyi aslında. Ama hem Yen için yazılan yeni hikaye, hem de saçma sapan sjw pompalaması dizinin kalitesini değil de anlamını düşürmüş. Geralt'ı ve evreni o kadar iyi yansıtmışken, Yen'in abidik maceralarına bu kadar süre ayrılmasaymış keşke. Zaman geçişlerini çok daha iyi kurguyla anlatan bir sürü iyi yapım var. Oralardaki eleştirilere de katılıyorum.
Ben diziden çok mutlu ayrıldım ama zaman geçişleri gibi bazı şeyleri gerçekten kötü yapmışlar. Sadece geçilen yıllara göre -günümüzden 40 yıl önce- filan yazsalar bile basitçe halledilebilir, olayların farklı zamanlarda geçtiği rahatça belli edilebilirdi. Oyun veya kitaplarla daha önce alakası olmayan insanlar olayları anlamakta zorluk çekmiş. Bunun en büyük sebebi dizinin olayları hiç anlatmaması. Ben hem oyunları oynayıp hem de birkaç kitabını okuduğum için anlamakta sorun yaşamadım ve diziyi izlerken beklediğimden çok daha fazla zevk aldım. Dizi hakkında bir de kendi arkadaşlarımdan istatistik vereyim. Daha önce The Witcher'la alakalı hiçbir şey tüketmeyen 8 arkadaşımdan 6 tanesi diziden zevk aldığını, 4 tanesi ise kitap veya oyunları gözden geçirmek istediğini söyledi. Bence dizi adına yüksek bir ortalama.

Wayward Son

6.1.2020 22:46:02

+1
quote:

Orjinalden alıntı: speddy12 İnsanlar diziyi niye bu kadar sevdiğini anlayamadım.oyununu oynamamış veya kitabını okumamış birisi için kesinlikle çok sığ buralar bide üstüne nerdeyse hiç farkettirmeden geçmişe gidip geliyor.savaş sahneleri ve görsellik kesinlikle çok başarılı ama bu kadar fazla ilgi görmesi ilginç geldi.başlangıç için fena değil.2. Ve 3. Sezonlar esas daha çok şey vaat ediyor.
Dizi, eğer gereksiz derecede Yennefer dozuna maruz bırakılmasak gayet iyi aslında. Ama hem Yen için yazılan yeni hikaye, hem de saçma sapan sjw pompalaması dizinin kalitesini değil de anlamını düşürmüş. Geralt'ı ve evreni o kadar iyi yansıtmışken, Yen'in abidik maceralarına bu kadar süre ayrılmasaymış keşke. Zaman geçişlerini çok daha iyi kurguyla anlatan bir sürü iyi yapım var. Oralardaki eleştirilere de katılıyorum.

speddy12

6.1.2020 22:40:48

0
İnsanlar diziyi niye bu kadar sevdiğini anlayamadım.oyununu oynamamış veya kitabını okumamış birisi için kesinlikle çok sığ buralar bide üstüne nerdeyse hiç farkettirmeden geçmişe gidip geliyor.savaş sahneleri ve görsellik kesinlikle çok başarılı ama bu kadar fazla ilgi görmesi ilginç geldi.başlangıç için fena değil.2. Ve 3. Sezonlar esas daha çok şey vaat ediyor.

Jack Rabbit Slims

6.1.2020 22:38:38

0
Hocam ilk iki kitap mı ne öykü derlemesiydi galiba, asıl olay romanlarla başlıyor dediler ondan 2 öykü kitabı + ilk roman olmak üzere 3 kitabı okudum. E 7 kitaplık serinin 3 kitabını okuyunca da bitireyim artık dedim, fark etmeme durumu yok yani.

emrebdt

6.1.2020 20:59:48

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims Aman hocam bitsin de kurtulayım artık şu seriden, başladığıma pişman oldum. 6. kitabı bitireceğim bugün yarın, okuduğum en vasat fantastik serilerden.
8'de gelse okursun sen 6 kitap da fark edemediğine göre :D

Jack Rabbit Slims

6.1.2020 20:25:22

0
Aman hocam bitsin de kurtulayım artık şu seriden, başladığıma pişman oldum. 6. kitabı bitireceğim bugün yarın, okuduğum en vasat fantastik serilerden.

Aldueren

6.1.2020 19:27:06

0
Serinin ilk 6 kitabı Türkçe olarak yayınlandı. 7. kitap bu ay (Gölün Hanımı) bu ay içinde çıkacak.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız