Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher Dizisinin İlk Sezondaki Bölümlerin İsmi Belli Oldu ve İkinci Sezon Onaylandı

 
Netflix tarafından yapılan ve kitaplardan esinlenen The Witcher dizisinden yeni bilgiler paylaşıldı. Dizinin ilk sezonunun bölüm isimleri belli oldu ve dizinin ikinci sezonu resmi olarak onaylanmasa da onaylandı ve tarihi belli oldu diyebiliriz.  
 
İlk sezon 8 bölümden oluşacak ve 1. ve 5. bölüm hariç diğer bölümlerin ismi belli oldu. Yönetmen Lauren S. Hissrich'in senaryosunu direkt olarak kendi yazdığı iki bölüm var onlar ise 1. ve 8. bölüm. Bölümlerin isimlerini aşağıda bulabilirsiniz. 
 
Bölüm 2: Four Marks
Bölüm 3: Betrayer Moon
Bölüm 4: Of Banquets, Bastards and Burials
Bölüm 6: Rare Species
Bölüm 7: Before A Fall
Bölüm 8: Much More 
 
Ayrıca dizinin ikinci sezonu onaylandı da diyebiliriz. Writers Guild of America'nın sitesine bakıldığı zaman The Witcher yazarlarının diziyle ilgili 2 adet tarihi bulunuyor. Bunlardan biri 2019-2020 sezonu diğeri ise 2020-2021 sezonu. Yani dizinin ikinci sezonunu en erken 2020'nin sonunda en geç de 2021'in sonunda göreceğiz. Şunu da hatırlatmakta fayda var. Diziler bize açıklanmadan onaylarını bazen alıyorlar. Bu yüzden bazen ilk 2 sezon arka arkaya gelebiliyor. Dizinin ilk 2 sezonunun reytingleri ve geri dönüşlerinin olumlu olması durumunda daha uzun bir bekleyiş ile birlikte 3. sezona kavuşabiliriz.
 
The Witcher 20 Aralık'ta Netflix üzerinden yayınlanacak. Dizinin son fragmanındaki detaylara ve beklentilerimize buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure the witcher dizi netflix henry cavill witcher geralt tv
Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (4 Kasım - 10 Kasım) Death Stranding'te Bulunan Ünlüler

BSC Misafiri

4.11.2019 14:41:55

0
İlk bölüme gypsy yen deseler süper olurmuş..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher TV Series
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız