Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher Dizisinin İkinci Sezonuna Meve Karakteri Katıldı

 
Netflix'in The Witcher dizisinin ikinci sezonuna yeni bir karakter daha katıldı.

Lyria ve Rivia'nın kraliçesi Meve.

Andrzej Sapkowski'nin romanlarında yer almasının yanı sıra Meve aynı zamanda CD Projekt RED'in hikaye odaklı kart oyunu Thronebreaker: The Witcher Tales'da oynanabilir karakterlerden biriydi.
 
Meve'i dizide İskoçyalı oyuncu Rebecca Hanssen canlandıracak.
 
Rebecca Hanssen daha önce Netflix'in Enola Holmes ve Amazon'un Lore dizisi dahil olmak üzere birçok film ve televizyon projesinde rol aldı. Larian Studios'un RPG oyunu Baldur's Gate 3'te de rolü bulunuyor.
 
The Witcher dizisinin ikinci sezon yapımına devam ediliyor ve 2021'de yayınlanması bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak redanianintelligence the witcher dizi netflix henry cavill witcher geralt tv
Sonic the Hedgehog 2 Filminin Yapımına Mart 2021'de Başlanması Planlanıyor Assassin's Creed Valhalla'nın 1.0.4 Güncellemesinden Sonraki Performansı Test Edildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

waltran

1.12.2020 16:55:14

0
sjw yönetmenmiydi neydi gittikçe propagadansını yayacak. ilk sezonda tepki çok gelmesin diye nispeten düşük seviyede tuttu, şimdi hem onun intikamını alacak hem de nasıl olsa 1. sezon sevildi diye eli açık istediğini yapacak. yennefer diye koydukları karıyı katırladıkça midem ağzıma geliyor. şu face değiştirme yapay zekaları iyice geliştirilsin de doğru düzgün yüzler ve ten renkleriyle değiştirip izleriz artık.

encuni

30.11.2020 18:33:34

+1

BSC Misafiri

30.11.2020 15:17:40

0
Zamanda geri gidecekler sanırım. Veya bir flashback olacak. Çünkü dizide gerald zaten rivialı ünvanını kullanıyordu. Bu da büyük kuzey savaşının çoktan olup bittiğini gösterir.

wassuplaying

30.11.2020 15:14:41

+1
Gerçekten sanki yanlış kişilerin elindeymiş gibi geliyor bu dizi bana. Amazon ya da HBO yapsaydı keşke. İlk sezon ortalamaydı ama bazı oyuncular biraz oturmuyor role sanki. Sonraki sezonlarda da sjw dozu azalacağı yerde artarsa zaten çöp olur.

Jer Aders

30.11.2020 14:06:48

+1
Netflix'in ellerinde yazık oldu bu dizi.HBO veya daha kaliteli bir kuruluş yayınlasaydı muhtemelen çok daha kaliteli bir dizi izlerdik.Neyse amazon lotr berbat etmezse onu izleriz.

Alkımm

30.11.2020 11:10:59

+5
Şu dizide kitaba uygun 1 tane karakter yok buna Geralt da dahil.Toplama kampı gibi oldu dizi arkadaş bu kraliçe sert ağır bir kadın kitapta üstüne basa basa söyleniyor.Gerçi Yennefer ve Triss seçiminden sonra çok sorgulamıyorum artık zenci elf gösteren dizi hadi kudurun.

eiziiaizii

30.11.2020 11:02:04

+2
Artık bilerek role uygun olmayan yapıya sahip oyuncu seçtiklerini düşünmeye başladım. Daha sert bir mizaca sahip birini ve daha az genç olan birini seçmeleri lazımdı. Yennefer'ı da daha olgun bir mizaca sahip ve kat kat daha güzel birini seçmeleri gerekiyordu. Kitaplarında aşırı güzel olduğundan bahsediliyor ama oyuncu rolünü her ne kadar iyi yapmaya çalışsa da tipi yennefer ile uyuşmuyor. Ayrıca sahirelerin de genel olarak daha güzel olması gerekiyor. Zenci aktör seçimi de zaten tamamen saçmalık. Sapkowski'nin yaşadığı bölgede zenci insanlar yok. O yüzden adamın aklında zenciler bile gelmemiştir. Ama Social Justice Warrior'lardan laf yememek için korkan Netflix gidip zenci elf bile koymuş. Güzel dizi olsa bile izlediğim her bölümde karakter seçimlerine sövdüğüm bir dizi...

JackTim

30.11.2020 10:03:41

0
Spoiler Geralt'a Rivialı ünvanını veren kraliçe ama bu kadar genç birinin oynaması garip ve o bebek yüzüne biraz yazık olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher TV Series
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız