Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher Dizisinin Soundtrack Listesi Yarın Spotify'a Geliyor

 
Netflix yapımı The Witcher dizisi geçtiğimiz ay yayınlandı. Dizinin kendisi gibi müzikleri de sosyal medyada sürekli konuşuldu. Müzikleri demektense müziği demek daha doğru olur diyebiliriz. Özellikle Toss a Coin to Your Witcher şarkısı oldukça fazla paylaşıldı ve konuşuldu.
 
Müzikler her ne kadar oyundaki müziklerin tonuna benzese de oyunlardaki kadar etkileyici olmadığını söyleyebiliriz. Yine de eğer müzikleri dinlemek isterseniz, yarın oyunun resmi soundtrack listesi Spotify'a gelecek. 
 
Albümün tamamı yayınlanana kadar Toss a Coin to Your Witcher şarkısını buraya tıklayarak Spotify üzerinden dinleyebilirsiniz. Dizinin ikinci sezonu 2021 yılında yayınlanacak. The Witcher'ın animasyon filmi ise dün onaylanmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamepressure the witcher dizi netflix henry cavill witcher geralt tv
Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers'tan Yeni Oynanış Görüntüleri 100 Thieves, Espor Merkezini Açtı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Boone

23.1.2020 21:21:01

0
Habere bu kadar kişisel yorum sokmak gerçek bir editörden gelebilirdi tabii ki. Tebrikler (!)

Cruzer26

23.1.2020 18:38:58

0
Bir editör olarak paylaştığınız bir haberde kişisel yorumunuzu söylemeniz doğal bir durumdur ancak yaptığınız bir hataya dikkatinizi çekmek istiyorum. Verdiğiniz yorum okuyucuya dizi müziklerinin oyun müziklerinden esinlendiği algısını vermektedir ancak olayın aslı bu şekilde değildir. Müziklerini her ne kadar oyundaki müziklerin tonuna benzetmeye çalışsalar da oyunlardaki kadar etkileyici olmadığını söyleyebiliriz. Yine de eğer müzikleri dinlemek isterseniz, yarın oyunun resmi soundtrack'i Spotify'a gelecek. Dizinin müziğini kompoze eden arkadaşlar özellikle kitaplardan ve oyunlardan etkilenmemek için uğraştıklarını daha önce belirtmiş idiler. Yani sizin yorumunuzda söylemiş olduğunuz gibi oyunun müzikleri üzerinden benzer bir çalışma yapmamışlardır. ''Composers Sonya Belousova and Giona Ostinelli, who also composed the music for The Romanoffs, started working on “Toss a Coin to Your Witcher” around October/November of 2018. Before working on it, or any music for Netflix’s The Witcher, both composers deliberately avoided the Witcher saga’s books and video game adaptations. “We want to start completely fresh. Otherwise if we go back and do all this research we feel like we’re developing on other material rather than creating something new and unique,” Belousova explained.'' Kaynak: https://decider.com/2019/12/20/the-witcher-toss-a-coin-to-your-witcher-joey-batey-interview/?utm_source=DeciderTwitter&utm_campaign=SocialFlow&utm_medium=SocialFlow Edit: Yazım hatası düzeltilmiştir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher TV Series
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız