Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher Dizisinin 2. Sezonuna Dair Bazı Detaylar Paylaşıldı

 
20 Aralık 2019 tarihinde Netflix özel yapımı The Witcher dizisi yayınlanmıştı. Genel olarak beğenilse de bazı haklı eleştiriler de mevcuttu. Ancak dizi ilerideki sezonlara dair bizlere umut verdi. Şimdi de dizinin yapımcısı Lauren S. Hissrich, ikinci sezona dair bazı detaylar paylaştı.
 
Diziyi izleyenlerin bileceği gibi, dizinin zaman çizelgesi biraz karışıktı ve evreni bilmeyenler için anlaşılması oldukça güçtü. Lauren S. Hissrich'in dediğine göre ikinci sezonda bu zamansal atlayışlar daha az olacak. Ama yine de hikaye farklı zaman dilimleri kullanarak anlatılacak. 
 
İlk sezonda çok fazla göremediğimiz canavarlar ve Geralt'ın avları ikinci sezonda daha çok olacak. Ayrıca Jaskier gibi bazı karakterlerin de yaşlandığını görebiliriz. Son olarak da diziye bazı yeni eğlenceli karakterlerin ekleneceği söylendi. Belki başka Witcher'lar görürüz.
 
The Witcher'ın ikinci sezonu yine Netflix üzerinden 2021 yılında yayınlanacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 the witcher dizi netflix henry cavill witcher geralt tv ikinci sezon detaylar
Monster Hunter World: Iceborne'un İndirme Boyutu, Erişime Açılma Saati ve Bilmeniz Gerekenler Christian Bale Thor Filmi Kadrosuna Katılabilir, The Lord of The Rings Dizisine Yeni Oyuncu Katıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kataaay

8.1.2020 13:18:40

0
Dizinin kronolojik ilerleyişi romanların kronolojik ilerleyişi ile aynı. Yalnız dikkat etmeniz gereken bir husus var, romanların yazılma tarihi ile Witcher evrenindeki kronolojik gidişleri farklı İngilizce diğer dillerin çoğu için. Bundan kronolojik ilerlenmediği yanılgısı oluşmuş olabilir. Türkçe romanlarsa direk diziyle aynı şekilde Witcher'ın kendi evrenindeki kronolojiye göre ilerliyor.

Angel of the Lord

8.1.2020 06:15:55

0
[spoiler=5841265535]Ciri ve Geralt buluştular. Zaman çizelgesi tek olmadı mı artık? İkinci sezonda zaman atlamasına neden gerek var anlamadım.[/spoiler]

gypaetus

7.1.2020 23:19:46

+7
zaman çizgisinin nesi anlaşılmadı? bir bölümde ölen karakter daha sonra sarayda keyif yapıyor "ha galiba geçmiş bu" diyemedi mi izleyici? sadece bam güm aksiyon izlemeye o kadar alışmış ki millet geçmiş yazmadan geçmiş olduğunu anlayamıyor heralde.

wassuplaying

7.1.2020 22:57:50

0
Dizi ortalama bir izleyicinin rahatça anlayabileceği bir seviyedeydi bence.

TheNewAtilla

7.1.2020 22:49:06

+1
Asyalı vesemir yakışır diziye
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher TV Series
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız