Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher Dizisi 76 Milyon Kişi Tarafından İzlenmiş

 
 
Netflix yapımı The Witcher dizisi yayınlanalı 1 ay oldu ve sosyal medyadaki etkisini bile düşünerek çok büyük bir kitleye ulaştığını söyleyebiliriz. Şimdi de dizinin bu geçtiğimiz 1 ayda kaç kişi tarafından izlendiği açıklandı. 
 
Netflix'in açıklamasına göre The Witcher toplamda 76 milyon kişi tarafından izlenmiş. Ayrıca açıklamaya göre Netflix'in en popüler işi olma yolunda da hızla ilerliyormuş. The Witcher'ı diğer Netflix yapımları ile direkt olarak karşılaştıramıyoruz ne yazık ki. Önceden Netflix'in bir yapımı "İzlendi" olarak sayması için, ya dizinin ilk bölümünün tamamen izlenmesi gerekiyordu ya da filmin %70'inin izlenmiş olması gerekiyordu.
 
Ancak artık işler değişti. Şu anda Netflix'in bir yapımı "İzlendi" olarak sayması için sadece 2 dakika izlenmesi yetiyor. Ancak yine de The Witcher'ın başarısını küçümsememek lazım.
 
Kitaplar Amerika'da 500.000 adet olarak yeniden basılıyor ve oyunlar da geçtiğimiz haftalarda en fazla eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı.
 
Dizinin ikinci sezonu 2021'de yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamePressure the witcher dizi netflix henry cavill witcher geralt tv
Half-Life: Alyx Geliştiricileri Reddit Üzerinden Oyuncuların Sorularını Cevaplayacak PlayerUnknown's Battlegrounds'ın Yeni Haritası Karakin PC için Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BCBA38493

11.2.2020 22:32:25

0
The Witcher oyunu,kitabları ve birde dizisi ile dünyanın en güzel şeyi heralde

Johnny Silverhand

22.1.2020 15:40:08

0
Oyuncular kötü seçilmiş olsa bile (ki bence kötü değil hele Triss <3) dizi güzel bir başarı yakaladı. Oyunu da kitabı da aynı etkiyi gördü. Witcher yeni 10 yılın en popüler dizilerinden biri olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher TV Series
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız