Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher Adventure Game, PC ve Mobil Platformlar için Geliyor


     CD Projekt Red'in an itibariyle devam eden etkinliğinde bu senenin başlarında duyurulan masaüstü oyunu The Witcher Adventure Game'in dijital sürümünü Mac, Windows PC, Android ve iOS platformları için duyurdu. 
 
     The Withcer Adventure Game için beta kayıtları başladı. Buradan e-posta adresinizi yazarak beta'ya katılma şansı elde edebilirsiniz. Açıklanana göre E3'ün ardından oyunculara beta anahtarları gönderilmeye başlanacak. Oyunun fiyatı hakkında herhangi bir bilgi verilmese de oyunun free-to-play olmayacağı belirtiliyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher Adventure Game platform masaüstü iOS Android mobil steam pc gog
Monster Hunter Freedom Unite, iOS Cihazlara Geliyor The Witcher 3'ün Ön Sipariş Ekstraları ve Koleksiyoncu Sürümü Detayları Açıklandı

Jadura

6.6.2014 17:26:41

0
http://www.change.org/tr/kampanyalar/the-witcher-3-wild-hunt-%C4%B1n-t%C3%BCrk%C3%A7e-dil-deste%C4%9Fine-sahip-olmas%C4%B1-i%C3%A7in-bir-imza-da-sen-ver witcher 3 türkçe kampanyası beyler destek verin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher Adventure Game
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız