Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3'ün Görsel Kalitesini Arttırmak İçin Hayran Yapımı Mod Tanıtıldı

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı son yılların en iyi oyunlarından olan The Witcher 3: Wild Hunt'ın görsel kalitesini arttırmak için yeni bir mod tanıtıldı. Mod Halk Hogan PL isimli bir hayran tarafından geliştiriliyor.
 
Halk Hogan PL, zaten kaliteli olan görselleri The Witcher 3 HD Reworked Projesi ile iyice geliştirmek istiyor. Projenin 11.0 güncellemesini de geçtiğimiz gün tanıttı. Güncellemenin adı "Toussaint". Bu mod oyunun orijinal tarzını korurken, doku kalitesini gözle görülür bir şekilde arttırıyor. Bu mod ile hem ana oyun hem de iki genişleme paketindeki tüm dokuların kalitesi artıyor.
 
Halk Hogan PL, bu yazın sonunda yayınlayacağı "Ulitmate" güncellemesi ile birlikte projeyi bitirmeyi amaçlıyor. Hogan, "Şu ana kadar edindiğim tüm bilgi birikimiyle, The Witcher 3'ü yapabileceğim en yüksek görsel kaliteye yükselteceğim ve sanırım sizleri şaşırtacağım." dedi.
 
Ayrıca son güncelleme için de farkı görebilmeniz adına bir video paylaştı. Bahsi geçen videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. The Witcher 3: Wild Hunt yaklaşık 5 yıl önce 19 Mayıs 2015'te yayınlanmıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EuroGamer the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Roller Champions Kapalı Alfa Oynanış Videosu Horizon Zero Dawn PC Versiyonundan İlk Ekran Görüntüsü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Antikaruh

15.3.2020 21:43:46

0
quote:

Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims Witcher 3'ün kaplamaları bu kadar çöp müydü ya? <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> Yakın çekimde bakınca ciddi bir iş yapmış, ama oynanış esnasında bu derece fark hissedilir mi bilmem.
Adam bu SS'leri 4k'da, zoom yapark, durağan resimlerden elde ediyor. Fark kesinlikle muazzam. Ama oynarken aynı etkiyi alamıyorsunuz. Hatta modu yükledim mi acaba diye kaplama diplerine girip test etmişliğim var. Yani oyunun akıcılığı esnasında çok göze çarpmıyor. Işıklandırma modları daha fazla etkiliyor - geneli.

Zarbo257

15.3.2020 20:39:05

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear Yama açıklamasında verilmiş olan bir bilgi: - very high quality accurate normal maps, a lot of them is baked from high poly meshes, these normals combined with detail normalmaps. Bu basitçe yeniden düzenlenmiş kaplamalar değil, yenilenen her yüzey için normal mapleri yeniden bake etmiş. Üstüne de elle işlenmiş ekstra detaylar ekklemiş yani normal şartlarda var olmayan detayları ya painting yolu ile ya da procedural mapleme yolu ile üst üste birleştirerek artırılmış normal map detayları elde etmiş. Bazı objelerin yüksek poly halini sıfırdan bir daha modellemiş bunun için. Baya uğraşılmış yani. Withcer 3'ün dokuları da leş gibi harbiden biraz daha iyi hali ile karşılaştırınca fark ediliyor ama çoğu kişi artık oynamıyordur heralde, bunun için yeniden oynayan olur mu bilmem. Emeklerine değecek mi bakalım. Umarım Cyberpunk'ın da final sürümü böyle çamur gibi olmaz.
Hocam steam' de 400 küsür saatim var ve inanır mısın geçen tekrar başladım oynamaya. 5 yıldır kaldırmadığım tek oyun :) modlayıp modlayıp oynuyorum. Her seferinde de aynı zevki alıyorum garip bi şekilde. Bende çözebilmiş değilim bu oyunun sırrını. Modların bunda etkisi büyük tabi çünkü modlarla oyun her seferinde bambaşka bi hale bürünüyor.

BSC Misafiri

15.3.2020 00:53:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri arkadaş low a çekmiş heralde. bu kadar kötü değil oyunun görselleri
Çok yakından öyle hocam. TPS akıyoruz ya pek anlaşılmıyor. Yoksa dokular bildiğin fallout 4 gibi (onda çok göze batıyordu çünkü fps)

BSC Misafiri

14.3.2020 22:37:50

0
arkadaş low a çekmiş heralde. bu kadar kötü değil oyunun görselleri

BSC Misafiri

14.3.2020 22:37:48

+1
Abi düz, sıradan, v1.0 hali bile 2015 yılına göre mükemmeldi.. Modlarda bonusu oluyor.

BSC Misafiri

14.3.2020 22:37:08

0
Oynarken farkedilmez bile

Zebercet

14.3.2020 17:48:50

0
Kaplamalar harbi kötü ışıklandırmalardan kurtarıyor çoğu noktada.

Wayward Son

14.3.2020 16:08:50

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Jack Rabbit Slims Witcher 3'ün kaplamaları bu kadar çöp müydü ya? <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> Yakın çekimde bakınca ciddi bir iş yapmış, ama oynanış esnasında bu derece fark hissedilir mi bilmem.
Modu daha önce denemiştim. Uzun süredir yapım aşamasında. Cidden güzel etki yaratıyor. Özellikle Skellige'de gece atmosferi daha etkileyici olmuştu (son kayıt dosyamda Skellige'de idim). https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1021/?tab=files Buradan takip edilebilir.

TheNewAtilla

14.3.2020 16:02:33

0
Ben vanilla seviyorum ya. Gerek yok

Jack Rabbit Slims

14.3.2020 15:32:00

0
Witcher 3'ün kaplamaları bu kadar çöp müydü ya? Yakın çekimde bakınca ciddi bir iş yapmış, ama oynanış esnasında bu derece fark hissedilir mi bilmem.

Metal-Gear

14.3.2020 15:04:51

+7
Yama açıklamasında verilmiş olan bir bilgi: - very high quality accurate normal maps, a lot of them is baked from high poly meshes, these normals combined with detail normalmaps. Bu basitçe yeniden düzenlenmiş kaplamalar değil, yenilenen her yüzey için normal mapleri yeniden bake etmiş. Üstüne de elle işlenmiş ekstra detaylar ekklemiş yani normal şartlarda var olmayan detayları ya painting yolu ile ya da procedural mapleme yolu ile üst üste birleştirerek artırılmış normal map detayları elde etmiş. Bazı objelerin yüksek poly halini sıfırdan bir daha modellemiş bunun için. Baya uğraşılmış yani. Withcer 3'ün dokuları da leş gibi harbiden biraz daha iyi hali ile karşılaştırınca fark ediliyor ama çoğu kişi artık oynamıyordur heralde, bunun için yeniden oynayan olur mu bilmem. Emeklerine değecek mi bakalım. Umarım Cyberpunk'ın da final sürümü böyle çamur gibi olmaz.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız