Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 2'nin "Yaşayan Dünyası" Bu Videoda

Geralt'ın çok çapkın olduğu konusunda şüphemiz yok

    17 Mayıs'ta PC platformu için piyasaya çıkacak olan The Witcher 2: Assassins of Kings'in yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Bu videoda oyunun ne kadar gerçekçi bir dünyaya sahip olduğunu görüyoruz.
 
    "Yaşayan Dünya" adıyla sunulan bu videoda gün doğumundan geceye kadar bir kasabada hayatın nasıl işlediği gösterilmiş. Sabah evlerinden çıkan insanları çeşitli işleri yaparken görüyoruz. Örneğin sabahları dükkanlarına gidenler olduğu gibi ormanda çeşitli bitkileri ve yiyecekleri toplamaya gidenleri de görüyoruz.
 
     Gün içinde insanların çok farklı işlerle uğraştığına tanık olduğumuz balıkçılık yapan insanların sohbetine tanık olabilecek veya taverna gibi yerlere gidebileceksiniz. Bu huzurlu kasabada silahınızı çektiğinizde korumalar da size müdahale etmek için hazır bulunacak.
 
     Tabi bu huzurlu dünyanın cehenneme benzeyen kısımlarının da olduğunu, çok zorlu mücadeleler de vereceğimizi unutmayalım. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC
Black Ops'un 2X XP Etkinliği 10 Mayıs'a Uzatıldı Steam'de Dead Space Günü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

froidparis

9.5.2011 22:55:08

0
1. Versiyondaki gibi degildir Umarim silahlanma kavramıda degişmiştir degişken modlari sıkıcı idi oyunun akışını epeyce etkiliyordu .

bloodTime

8.5.2011 17:12:53

0
'' konuşurken HİÇBİR mimik göremedim '' dersen adamın biri çıkar itiraz eder .... ben 2 kere videoyu izledim hey hey diyen surat bile göremedim ....daha önceki videolarda mimikler yeterince iyi ....yeterli yani... '' bu kadar ayrıntılı bir oyunu İngilizce oynamak, HİÇ ZEVK VERMEZ '' dersen adamın biri çıkar L.A. noire mi oynuyosun der tabi...oyunda askıyon bol neden zevk vermesin.... bari hiç zevk vermez deme... ''demir döven bir insan, sabahtan akşama kadar demir dövüp durur. Bu da oynanış açısından BÜYÜK BİR EKSİ oluşturur'' dersen adamın biri çıkar itiraz eder... oyun sonucta o adamın demir dövmesi neyi değiştirir...sanki oyun değil film izliyosun... ABARTARAK konuşursan biri çıkar itiraz eder bu anormal değil... milleti fanboylukla suçlayacagına kendi yorumuna bi bak...

aygun61

8.5.2011 15:43:12

0
quote:

LAF ATMAYIN OYUNA İŞTE ,MİMİKLERİ YETERİNCE İYİ DİĞER VİDEOLARDA VAR SANKİ LA NOİRE OYNUYORUZ İNGİLİZCE BİLMESEK ZEVK VERMEZMİŞ. DEMİR DÖVERN ADAMIN OYNANIŞ OLARAK ÇOK BÜYÜK EKSİK OLDUĞU KADAR SAÇMA Bİ YORUM OLABİLİRMİ YA.
Yazımı bilmem nerenle okuyup yorum yapıyorsun ya, söylenecek söz bulamıyorum. Bir kere de şu oyun fanları böyle yapmasa kafamı kırıcam. Ben oyun kötümü dedim ve ya demir döven İnsan büyük bi eksik mi? dedim. Yapmayın böyle, ne kavgacı milletsiniz. Ben diyorum Oyunçeviri Ekibi bu oyunu da Türkçe ye çevirise iyi olur, sen gelmiş diyorsun ki Türkçe neden oynayacaksın? bu oyun sanki L.A. Noire? Birşeyi anlamadan sazan gibi ortaya atlama.

BSC Misafiri

8.5.2011 15:22:23

-1
Bir yandan seviniyorum, Witcher 2 çıkacak diye. Bir yandan da oyunların böyle hızlı gelişmesi beni korkutuyor. Knight Online gibi (kendimce dandik) bir oyunun bile binlerce bağımlısı varken, bir 30-50 yıl sonra ki oyunların bağımlılığı tavan yapar heralde. Bu da gerçek yaşamı olumsuz etkiler. Pokemon'um diyip camdan atlayan çocuk, Polat'ım diyip adam vuran insanlar varken, 50 yıl sonrada eline iki bıçak alıp yolda insan doğramaya çalışan yetersizler çıkar ortaya.

BSC Misafiri

8.5.2011 09:45:33

0
gerçekten çok iyi atmsoferi var bossları savaş sistemi de cabası merakla bekliyorum

BSC Misafiri

8.5.2011 09:45:30

-3
LAF ATMAYIN OYUNA İŞTE ,MİMİKLERİ YETERİNCE İYİ DİĞER VİDEOLARDA VAR SANKİ LA NOİRE OYNUYORUZ İNGİLİZCE BİLMESEK ZEVK VERMEZMİŞ. DEMİR DÖVERN ADAMIN OYNANIŞ OLARAK ÇOK BÜYÜK EKSİK OLDUĞU KADAR SAÇMA Bİ YORUM OLABİLİRMİ YA.

tosuba

8.5.2011 09:13:09

-1
bu oyunda görevimiz ne olcak ki

emulert

8.5.2011 00:41:56

-3
Bunu senelerdir pinha bytes oyunlarında yapıyor Ben de farklı bir şey sandıydım

aygun61

8.5.2011 00:40:53

-4
Oyun gerçekten güzel ama karekterler konuşuken hiç bir mimik göremedim yüzlerinde. Yani "Hey,hey" gibi sözcükler sözleyen karekter, aynı put gibi olduğu yerde hiç bir hareket etmeden duruyor. Ve böyle "Yaşayan Dünya" Havası olan oyunların hemen hemen hepsinde belli bir kötü ayrıntı vardır; Bir uğraş yapan insanlar sürekli aynı şeyi yapıp dururlar. Örnek olarak, demir döven bir insan, sabahtan akşama kadar demir dövüp durur. Bu da oynanış açısından büyük bir eksi oluşturur. Umarım böyle hatalar The Witcher 2 da olmaz. Bir de unutmadan, bu kadar ayrıntılı bir oyunu İngilizce oynamak, hiç zevk vermez. Bu süzden Oyunçeviri ekibi bu oyuna da bir el atsa müthiş olur.

cato16

7.5.2011 23:38:25

-2
Tek endişem savaş sisteminin kötü olması.. İnşallah olmaz. Onun dışında dört dörtlük olduğunu düşünüyorum.

encuni

7.5.2011 23:35:26

-2
arklar oyun malesef internete düşmüş hep bu ruslar

BSC Misafiri

7.5.2011 23:10:47

+3
konsollar için daha sonra çıkışını yapacak.

BSC Misafiri

7.5.2011 23:05:48

-4
bu oyun sadece pc içinmi keşke ps3 içinde çıksa

Green KING

7.5.2011 23:00:32

+2
Gercekten yaşayan bir şehir var
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız