Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 2'de Yüzüklerin Efendisine Gönderme


 
    The Witcher 2: Assassins of Kings, çoğu yönüyle başarılı bir oyun. Bu harika yapımın en çok beğendiğim noktalarından biri ise kesinlikle diyaloglardaki matrak ve imâlı konuşmaları.
 
    The Witcher 2'de bir queste geldiğinizde oyunun Tolkien'in dünyaya mal olmuş romanı Yüzüklerin Efendisine gönderme yaptığını farkedeceksiniz. Aşağıdan siz de bu müthiş ana tanıklık edebilirsiniz. Bir NPC, hasta yatağında iyileşmeyi bekleyen bir arkadaşı için size verdiği questte istediği nesneleri bir bir anlatıyor. Liste uzun ve oldukça kabarık. Son olarak NPC'nin sizden istediği şey ise 20 efsanevi Güç yüzüğünden biri. Yüzük lafını duyan Geralt ve yanındaki elf partneri bombaları ardı ardına şöyle patlatıyor:
 
     "Biri hepsini getirirse, karanlık onları sonsuza dek tutsak eder."
 
Geralt:  "Ya tabii, daha sonra kendimi çıplak ayakla bir volkanın tepesinde koşarken bulayım..."

Bu haberin bağlantısı
URL
The Witcher : Assassins of Kings CDProjekt PC yüzüklerin efendisi
Kotaku'dan L.A. Noire İçin Vatandaş Ezme Eğitimi Huzurlarınızda Modern Warfare 3'ün İlk Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aygun61

25.5.2011 20:40:38

0
Sims serisini ve EA oyun şirketini hiç sevmem. Bunun sebebi Sims'e 20 küsür tane dil koymaları ve bu dillerin arasına Türkçe koymamaları. Şimdi aynısını CDProjekt ve Atari, The Witcher 2 : Assassins of Kings için yaptı (20 tane olmasada 7-8 makul bir rakam). Bu yüzden bu oyunu almayacağım (Orjinal). Tabii ki koymaları gerekmiyor ancak ben bir Türk oyuncusu olarak bu durumu kınıyorum. Sadece bu oyunu değil bunu yapan bütün oyunları. Şimdi Oyunun fanları eksiyi yağdırır. Sanki The Witcher 2 : Assassins of Kings, babasının oyunu da Türkçe'ye karşı savunuyorlar. Yinede herhangi bir yamayla Türkçe Altyazı/Dil ekleyeceklerinden umudum var. Not: Türkçe Altyazı/Dil desteği ekledikleri gibi gidip Orjinal'ini alacağım. Bunu yapan bütün oyunlarda dahil.

BSC Misafiri

25.5.2011 18:41:03

0
ya beyler spoiler olacak ama: bir bölümde dragon var nasıl öldürecez onu

Guest-49878F607

24.5.2011 15:04:03

0
sseveruss Yapılan göndermeler kötü anlamda yapılmıyor. Maksat eğlence :)

sseveruss

24.5.2011 12:27:25

0
Mesajımın devamı... (4000 karakter limiti veren BSCyi 1300 karakterlik bir mesajı yayınlamadığı içinde ayrıca tebrik ediyorum) ....sonuçta Gerald tüm bu sıkıntılara katlanamayacağını dile getiriyor.Ha dertleri illaki bir göndermeyse CD projekt'in o zaman diyeceğim şey; Oyunu sırtlarına dayadıkları hikayenin Yüzüklerin efendisi serisi ve yada en azından Serinin yazarının oluşturduğu orta dünyayı düşünürsek,Bir gönderme yapmak hadlerine değil.

sseveruss

24.5.2011 12:24:41

+1
Oyunu çok seviyorum gerçekten çok güzel. özellikle chapter 2'ye başladığımda daha bir beğendim.Madendeki ilk görev çok güzeldi özelliklede J.K.R Tolkien'in birçok kitabını okumuş ve Peterjackson'un Hobbit filmini merakla bekleyen birisi olarak oyun çok hoşuma gitti. Biryandanda moralim fena halde bozuldu. Denildiği gibi Bir yüzüklerin efendisi oyunu neden böyle olamadı? İşin acı yanı İngiliz eserleri'nin milliyetcilik uğruna (Bunu takdir etmiyor değilim ama olmuyorsa zorlamanın gereği yok verin bir başka şirkete) EA'ya yaptırılması ve Fiyaskoyla sonuçlanması.(Harry Potter serisi yüzüklerin efendisi) Gönderme konusuna gelirsek Bence ortada bir gönderme söz konusu değil. Oyun Tamamen JKRtolkien in oluşturduğu orta dünya mitolojisi üzerine kurulu. Oyundaki Elf ırkı ilk kez JKR tarafından oluşturulkmuş ve yine kendisi tarafından yıllarca uğraşılıp oluşturulan Elf dilinide unutmamak lazım,madenci cüceler vs. Tüm bunları düşünürsek ortada bir gönderme yok sonuçta Gerald tüm bu sıkınt

waltran

24.5.2011 11:49:52

+3
Arkadaş şu Yüzüklerin Efendisinede şöyle efsane bir oyun yapmadılar ya...

cihandark

24.5.2011 10:21:32

+2
bu oyun takdiri ve övgüyü fazlası ile hakediyor bence

Guest-49878F607

24.5.2011 04:07:00

0
Bende dokular geç yükleniyordu. Yama geldimi steam için.

uranus666

24.5.2011 04:05:28

+6
bu oyun için söylenilebilecek tek kelime biliyorum 'müthiş'
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 2 : Assassins of Kings
+ TAKİBE
AL
72 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız