Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead'in Epizodik Antoloji Dizisi Duyuruldu

 
Uzun zamandır çeşitli spin-off diziler ile televizyonda yayın hayatına devam eden The Walking Dead dizilerinin ilki olan The Walking Dead dizisinin 11. sezonunun son sezon olacağı dün akşam saatlerinde duyurulmuştu ve bir de spin-off dizi duyurulmuştu. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.
 
Şimdi de yeni bir spin-off dizisi daha duyuruldu. Duyuruya göre bu yapımın adı Tales of the Walking Dead. Epizodik bir antoloji dizisi olacak. Yani her bölümde farklı karakterleri ve farklı hikayeleri izleyeceğiz. 
 
Şu an için karakterlerin yeni mi olacağı yoksa bu evrende daha önce gördüğümüz karakterlerin tek bölümlük ayrı bir hikayesi mi olacak bilinmiyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Ancak 2022'ye kadar görmeyeceğimiz kesin.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant The Walking Dead dizi film oyuncular konusu ne zaman yayın tarihi Tales of the Walking Dead antoloji epizodik
Borat 2'nin Konusu ve Tam İsmi Belli Oldu The Survivalists 9 Ekim'de Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Metal-Gear

10.9.2020 16:23:31

0
Arkadaş bi salın şu diziyi artık ya. Ultra efsanevi bir şey olur sündürürsün anlarım da bu kadarı gereksiz bence. Ben Fear The Walking Dead'e sırf olayların başlangıcını konu alacak dediler diye başladım, öyle oldu dizi ilk başladığında salgın yeni başlamıştı ama salgın neyden çıktı iş nasıl o noktaya geldi hiçbir şey anlatmadı dizi. Bu anlamda tatmin etmedi ama başladığım için devam ettim o da sıkıcı hale gelmeye başlamıştı artık.

BSC Misafiri

10.9.2020 16:20:27

+1
Sanarsın Metal Gear serisi :D

BSC Misafiri

10.9.2020 16:16:22

0
Ulan diziyi bir şey derisi gibi çekiştirdiler. 4.sezon da final yapsaydı şimdi efsane olarak kalırdı ama şimdi bırak efsane olmayı dalga konusu olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız