Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Textorcist Epic Games Store'da Ücretsiz; Haftaya Elite Dangerous ve The World Next Door

 
Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu şeytan çıkarma büyüleri yazarken mermilerden kaçtığınız The Textorcist: The Story of Ray Bibbia.

Oyunu aşağıdaki bağlantıdan kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 19 Kasım Türkiye saati ile 18:59'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz oyunlar sizde kalıyor.
 
 
19 - 26 Kasım tarihleri arasında Epic Games Store'da ücretsiz olacak oyunlar  Elite Dangerous ve The World Next Door.
 
The Textorcist: The Story of Ray Bibbia
 
 
Kurşun cehennemini ve yazma oyununu bir araya getiren heyecan verici bir deneyime hazır ol!

Bir yandan mermilerden kaçarken diğer yandan şeytan çıkarma büyüleri yaz: Beyninin iki tarafını da çalıştırarak şeytani bir salgının tehditleriyle yüzleşecek olan özel şeytan çıkarma uzmanı Ray Bibbia'nın macerasına katıl ve aynı zamanda onun günahlarla dolu karanlık geçmişiyle başa çık!

Sokakları haydutlar, suçlular ve sansürle dolu, çürüyen bir şehirde tüm bunlara dur diyebilecek tek bir adam var. Çığır açan oynanış, şeytan çıkarma uzmanları, şeytanlar, metalciler, pezevenkler, Papa, drama, kötü şakalar ve aksiyon dolu ekstrem bölüm sonu canavarı savaşlarıyla bugüne kadarki ilk "type 'em up" oyunu.
 
Bir Yazma Deneyimi

Şeytani güçleri yenmek için klavyenle veya joypad'inle şeytan çıkarma büyüleri yazmayı öğren ve AYNI ANDA onlarca mermiden kaçın, kusmuklarla baş et, bombaları etkisiz hâle getir, bir metal konserinde mikrofonun başına geç ve kıyasıya Bölüm Sonu Canavarı Savaşlarında daha fazlasını yap. Söylemesi kolay! İnciline sıkıca sarıl, iki eline de ihtiyacın var!

Şehir

Maceramıza sahne olan Roma'da yeni konumları keşfederek en çılgın karakterlere ve düşmanlara ev sahipliği yapan, tarihin en büyük metropollerinden birinde savaş! Şeytani salgının ardındaki korkunç güçler, yönetimi ele geçirmek ve Roma'daki en büyük dinî organizasyonun düzenini bozmak için plan yapıyor. Kutsal Kilise (Holy Church) şehrin sokaklarında sınırsız güce ulaştı, ancak kahramanımız onların iyi niyetlerinden nasıl emin olabilir? Şehrin düzenini bozmayı amaçlayan şeytani planı açığa çıkar ve Ray Bibbia'nın karanlık geçmişinin parçalarını bir araya getir!

Kadro

Etrafında Gotik hizmetçilerden silahlı gangsterlere ve Papa'nın ta kendisine kadar birçok karakterle birlikte Ray, giderek büyüyen bir gizemi çözmek için birçok konumu keşfederek zorlu bir işe girişecek. Acaba kimlerin dost olduğu ortaya çıkacak ve kimler Ray'i sırtından bıçaklayacak?

Hızlı bir yazıcı mısın? Mermilerden kaçınırken Latince okuyup yazabilir misin? Cevabın "evet" ise aradığın oyun BU! Gerçek şeytan çıkarma büyüleri, İngilizce, Latince ve daha fazlası! Hata yapmaktan kaçın ve en yüksek komboyu yap! "Mükemmel şeytan çıkarma büyüsünü" yazarak arkadaşlarına meydan oku ve çevrimiçi liderlik tablolarında onların skorlarını geçmeye çalış!
 
Ana Özellikler:

Yoğun hikâye anlatımı
Onlarca mermi
Bol bol yazma
10 Bölüm Sonu Canavarı savaşı
Her bölüm sonu canavarı için zorlayıcı ve karmaşık yazma mekanikleri
Bir kapıyı açmak için bile yazı yaz
Bir Holyvetti bilgisayarda yaz
Çevrimiçi liderlik tablolarında gövde gösterisi yap
Yazma deneyimi için klavyeyle; ritim deneyimi için oyun kumandasıyla oyna
Hızlı Bölüm Sonu Canavarı Modu (Hızlı bitiriciler buraya!)
Zorlu Bölüm Sonu Canavarı Savaşları
GosT tarafından bestelenen Orijinal Oyun Müzikleri
Daha fazla mermi

Bu haberin bağlantısı
URL
Project Wingman Aralık'ta PC için Çıkıyor God of War Serisi 51 Milyondan Fazla Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ücretsiz Oyun Haberleri
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız