Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Swords of Ditto Yarın Çıkıyor

 
   Aksiyon rol yapma oyunu The Swords of Ditto yarın PlayStation 4 ile PC için çıkışını gerçekleştirecek ve yayıncı Devolver Digital ile geliştirici One Bit Beyond oyunun çıkış fragmanını yayınladı.

   The Swords of Ditto Steam'de 31,00 TL (Çıkış yapana kadar 24,80 TL); PlayStation Store'da 59,00 TL (PS Plus üyeleri için 47,20 TL) fiyat ile satışta.
 

The Swords of Ditto, şeytani Mormo’ya karşı amansız mücadelede efsanalerdeki her yeni kahraman için eşsiz bir macera sunan yoğun bir RPG oyunudur. Maceran boyunca adayı ele geçiren kötülüğün üstesinden gelirken, keyifli ancak bir o kadar da tehlikeli yüzey dünyasını keşfet, tehditkar zindanlara meydan oku, ve sevimli köyde kahramanını geliştir. Ditto'nun gizemli kılıcını ortaya çıkar ve keyifli karakterlerle, olağanüstü hazinelerle ve kahramanca savaşlarla dolu unutulmaz bir macera için co-op yoldaşını bul! 
 
"Benzersiz Maceralar Birbirine Bağlılar: Her macera hem öncekilerden farklıdır, hem de hepsini bir araya getiren kahramanlık mirasının bir parçası haline gelerek kendi efsanesine dönüşür. Her kahramanın macerasında yapılan işler, başarılar, ve başarısızlıklar, kendilerinden sonra gelenlere tesir ederek, tarihte yenik düşmüş diğer kahramanların hazinelerini ve silahlarını bulma yeteneği gibi özelliklerine etki eder.

Solo ve Birlikte Maceraya Katılma: Mormo ve onun kötülük ordularıyla yalnız başına savaş, ya da co-op modunda silahını kapıp yanında savaşması için bir arkadaşını çağır. Korkma, daha az tecrübesi olan maceracılar bile eski usül bir canlandırma büyüsüsü ile dostlarından yardım alabilir.

Silahlar, Eşyalar ve Çıkartmalar: Geleneksel kılıç ve yay kombinasyonun yanı sıra pek de geleneksel olmayan gramofon plağı frizbisi, sihirli golf sopası ve göklerden gelen devasa ayağı kullanarak, Mormo ve lejyonlarını şaşkına döndür. Kahramanını geliştirmek ve eşyalarına özellikler ekmelek için çıkartmaları toplayıp kuşan ve şeytani büyücü geri püskürtecek kadar güçlü hale gel.

Ana Görevler ve Gizli Yan Görevler: Zindanlarda istediğin sıra ile savaş, karanlık mağaralarda ve derin kuyularda yan görevleri tamamla, ya da zorlukların en büyüğü için daha en baştan Mormo’ya meydan oku ve efsaneni istediğin gibi şekillendir."

 
   Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Grand Theft Auto V: Premium Online Edition Duyuruldu Dragon Ball FighterZ DLC Karakteri Fused Zamasu İlk Ekran Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız