Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Starbites: Taste of Desert 2024 Yılında Konsollar ve PC için Çıkıyor

 
 
Koreli geliştirici IKINAGAMES, sıra tabanlı RPG The Starbites: Taste of Desert'ın 2024'te PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Bir kızın uçsuz bucaksız çöl gezegeni "Acı"da büyüme ve macerasının hikayesi. Acı, uzay savaşının etkisiyle çöl haline gelmiş bir gezegendir. Savaşın izleri nedeniyle çöle düşen parçaları veya hazineleri arayarak geçimini sağlayan bir kızın kaderi, “Kahin” sayesinde tamamen değişmeye başlar.
 
Yapay zeka agresifleşiyor, gezegenin her yerinde anormallikler var... Bitter'ın gizli sırlarını keşfedin ve yeni bilgiler öğrenmek için çeşitli karakterlerle ilişkiler kurun. Starbites: Taste of Desert sahadan malzeme topluyor ve Mekke'yi güçlendiriyor. Maceranızda tanıştığınız arkadaşlarınızla birlikte büyüyen hikaye tipi bir RPG'dir.
 
Fragman Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Starbites: Taste of Desert 2024 pc aksiyon
Oynaması Ücretsiz Çok Oyunculu Illang, Konsollar, PC ve Mobil için Duyuruldu Sims'e Büyük Rakip Geliyor: Krafton Simülasyon Oyunu inZOI'yi Duyurdu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız