Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims Markasının Tüm Zaman Satışlarından Elde Ettiği Gelir 5 Milyar $'dan Fazla

 
Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı oyun dünyasının en büyük markalarından biri olan The Sims'ten yeni haberler paylaşıldı. 3 ayda bir yapılan Electronic Arts'ın finansal toplantısı sırasında Andrew Wilson, oyunun popülerliğini yitirmesinden uzak olduğunu açıkladı.
 
Andrew Wilson'ın açıklamasına göre The Sims 4'ün oyuncu sayısı önceki yıla göre oranla aylık % 40'lık bir büyüme yaşamış. Oyuna daha uzun bir süre boyunca içerik getirmeye devam edeceklerini ve yeni deneyimler ekleyeceklerini de ekledi, Andrew Wilson.
 
Ayrıca The Sims markasının ömür boyu satışlardaki elde ettiği gelir 5 milyar $'dan daha fazlaymış. 
 
The Sims 4'ün son genişleme paketi Discover University, 15 Kasım'da PC ve Mac için; 17 Aralık'ta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts
FIFA 20 Cumhuriyet Kupası Turnuvası Tamamlandı! Famitsu İnceleme Puanları: Sayı 1613
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.10.2019 05:05:15

0
Çocukluğumun oyunu, hala eski tadını veriyor ama yapılabilecek her şeyi yaptığım için sıkıyor. Önceden Nokia telefonlara Java ile The Sims 2, The Sims 3 hatta eklenti paketlerini getirmişlerdi. Mısır'a, Fransa'ya gidebiliyordum, çok güzeldi. Şuanki mobil Sims oyunları çok çok kötü ve sıkıcı, düz bir hayat simülasyonu, eklenti paketi olmadan zevk vermiyor. Bilgisayarda ise keşke cadı ve vampir gibi doğaüstü simleri daha özelleştirselerdi, mesela vampir de olsan çoğu şey için izin istiyorsun ve ekstrem olaylar olmuyor, sadece büyücü eğlenceli ve işe yarar geliyor, diğer simlere zarar da versen eğlenceli ama çok kısıtlı özellikle The Sims 3'te. Mesela ünlü olduğunda etrafında paparazziler falan oluyor, doğaüstü bir sim olup kötülük yaptığında da peşine polis takılsa falan... Oyuna eklenebilecek çok şey var ama her şey kısıtlı.

BSC Misafiri

30.10.2019 18:03:13

0
5 gelsin artık hiç oynamadım ama oynayabilirim şehir kurma oyunlarında görmediğimiz grafiklerle gelirse

BSC Misafiri

30.10.2019 17:48:35

0
Çokta büyük bir rakam sayılmaz düşününce o kadar ek paket satışından

BSC Misafiri

30.10.2019 15:46:27

0
Esas kutulu olarak ikinci oyun satmıştır. O başkaydı ya zamanına göre çok iyidi. 3 ve 4 hem zamanına hem içeriğe hem grafiğe özetle her anlamda tırttı. Bu arda oyuncu sayısının 4. oyunda büyüme sebebi dlc siz sürümü beleşe vermeleri. Yemesinler kimseyi :) Artık 5. oyun gelmeli diyeceğim de yapan EA.. Umutlar sıfır, beklenti yok. Gelse dert gelmese dert.

BSC Misafiri

30.10.2019 15:44:24

0
O paraya öküz alınır diyesim geldi nedense
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız