Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 4'e Cadılar Bayramı Temalı Yeni Eşyalar Geliyor


       31 Ekim'deki Cadılar Bayramı yaklaştıkça bazı oyunların Cadılar Bayramı için hazırladığı özel etkinlikler de duyurulmaya başladı. EA, Sims 4 için Cadılar Bayramı'na özel yeni bir eşya paketi duyurdu.
 
      Spooky Stuff adını alan bu yeni eşya paketinde yeni dekorlar, ürkütücü tablolar, örümcek ağları ve eski püskü eşyalar yer alıyor. Bunların yanında kendi balkabağımızı oyabileceğimiz Pumpkin Carving Station da oyuna ekleniyor. Oyduğumuz bu kabakları hayaletlerin takabileceğini belirtelim. 

       Ek olarak Eyeball Cheese Plate, Zombie Cake,ve Spooky Cookies gibi yeni yemek tarifleri de oyuna ekleniyor. Eşya paketi 29 Eylül'de yayınlanacak. Spooky Stuff'ın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak thesims.com the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts
Fallout 4'te Dayanıklı Olmak Size Ne Kazandıracak? Bu Videoda Co-op Odaklı Warhammer: Vermintide'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız