Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 4 Yeni Bir Müzik Festivaline Ev Sahipliği Yapacak

 
 
Fortnite, Travis Scott ve Marshmello'nun performanslarıyla oyun içinde milyonlarca oyuncuyu kendine çektikten sonra, diğer oyunlarda da sanal konserler giderek daha popüler hale geldi. EA bu kapsamda The Sims 4'ün kendisine ait Sims Sessions adlı bir müzik festivaline ev sahipliği yapacağını ve 29 Haziran - 7 Temmuz arasında gerçekleşeceğini duyurdu.
 
Müzik festivalinde Bebe Rexha, Dave Bayley ve Joy Oladokun'un performansları yer alacak. Bu etkinlikle ilgili özellikle ilginç olan şey ise tüm sanatçıların The Sims'e özgü kurgusal dil olan Simlish'te sahne alacak olması.
 
EA Dünya Genel Müdürü ve Müzik Başkanı Steve Schnur: "Sims Sessions, The Sims'deki müziğin bir sonraki evrimidir. Oyuncular Bebe, Dave ve Joy'un bu özel performanslarını başka hiçbir yerde duyamaz ve deneyimleyemez. EA, oyun, müzik ve küresel kültür için çıtayı bir kez daha yükseltecek" dedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamereactor the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts
Phasmophobia Artık Tek Başına Geliştirilmiyor Hitman 3, Sapienza Haritası 4 Temmuz'a Kadar Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız