Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Settlers Tekrar Ertelendi

 
Ubisoft, 27 yıllık strateji serisini yeniden canlandıracak olan reboot The Settlers oyununun çıkış tarihini bir kez daha erteledi.

Oyunun ilk başta sonbahar 2019'da çıkması planlanıyordu ve daha sonra 2020'ye ertelendi. Şimdi de 2020'den belirsiz bir tarihe ertelendi.
 
Ubisoft erteleme ile ilgili olarak "Ana önceliğimiz kalite ve bunu doğru bir şekilde yapabilmek için oyuna gereken zamanı ayırmak istiyoruz. Ek süre, geri bildirimlerinizi yerine getirmek ve olabilecek en iyi The Settlers oyununu sunmak için kullanılacak. Yeni bir çıkış tarihi veremesek de sizleri oyun hakkında bilgilendirmeye devam edeceğiz." 
 
The Settlers PC için geliştiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Settlers Ubisoft Ubisoft Blue Byte strateji PC
The Falcon and the Winter Soldier Setinden Yeni Videolar Paylaşıldı Tennis World Tour 2 PS4, Xbox One, Switch ve PC için Eylül'de Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.7.2020 00:18:20

0
Tam biz Türklerin oyunu. Savaş ve fethet :)

BSC Misafiri

3.7.2020 21:15:48

0
Çok severim umarım bir an önce çıkar da bol bol oynarız.

BSC Misafiri

3.7.2020 15:20:05

+1
The Settlers 1-2-3 efsanedir benim için. İlk başta oynarken huzurla kuş ve doğa sesleri köylü sesleriyle dolar kafanız. Umarım burada da ses konusunda iyi iş çıkarırlar tabi diğer alanlar da da. DHde konusu yok ilginç ben fanı değilim kötü eleştiriler yüzünden son oyunları oynamadım ama bunu bekliyorum. Pro bir arkadaşımız ana konu açmalı

BSC Misafiri

3.7.2020 14:23:34

+1
Erteleyen erteleyene. Hakkını verin bare

BSC Misafiri

3.7.2020 13:53:23

0
Son çıkan oyundan da bu zamana 10 yıl zaman geçti. Bu yılın en çok beklediğim Strateji ve Şehir Kurma oyunu ertelemeyi olumlu buluyorum. Çünkü özellikle Strateji oyunlarını geliştirmek uzun ve meşakatli oluyor. Para verip rezil olmak istemem :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Settlers
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız