Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Outsider İptal mı Edildi?

Dağıtıcı firmaların desteğini kaybeden The Outsider'ın sonu belli gibi görünüyor
 
     2005 yılında Frontier Games tarafından duyurulan The Outsider beş yıldan uzun bir süredir geliştiriliyordu. Günümüz Washington'ında geçen oyunda, bir operasyon sonrasında kaçak durumuna düşen bir CIA ajanını kontrol edecektik.
 
     Bolca heyacan ve aksiyon içeren oyunun hikayesi oyunculara çok geniş bir özgürlük tanıyordu. Yapacağınız her şey oyunun hikayesine etki ederek eşsiz bir tecrübe edinmenize olanak kılacaktı. Proje, geliştirilme sürecinde Codemasters ve EA gibi firmalar tarafından desteklenerek sonrasında yine tek başına kalmıştı. Yeni gelen bir habere göre yapım ekibinden 17 kişinin işten çıkarılması projenin iptal edildiği yönünde söylentilere neden oldu. Umarız söylentiler gerçek çıkmaz ve konsollar için geliştirilen bu açık dünyaya sahip oyun kısa bir süre içerisinde oyuncular ile buluşur.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Outsider Frontier Games David Braben Outsider
World of StarCraft Yapımcısına İş Teklifi Brink'ten Yepyeni Bir Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sinemanyak

20.1.2011 23:21:56

0
Künye yok muydu bir takip ederdik :(

erkefur

20.1.2011 20:49:18

0
Tabi beş yılda teknoloji sürekli gelişiyor, adamlar adapte edecez diye bi' yerlerini yırtıyor:) Şaka şaka. Ama evet ouyunu duymuştum, güzel gibiydi. Umarım yoluna devam eder.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız