Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Outer Worlds PS4 Pro Versiyonu Herhangi Bir İyileştirmeye Sahip Olmayacak [Güncelleme]

 
Güncelleme: Private Division, twitter üzerinden yaptığı açıklamada oyunun iki platformda da iyileştirilmiş olacağını söyledi. Xbox One X'te 4K çözünürlük ve dokular sunacakken PlayStation 4 Pro'da 1440p'den 4K'ya upscale olacak.
 
Orijinal Haber: Obsidian Entertainment'ın geliştirdiği tek oyunculu birinci şahıs bilim kurgu rol yapma oyunu The Outer Worlds konsol tarafında sadece Xbox One X'te 4K çözünürlükte çalışacak. PlayStation 4 Pro versiyonu herhangi bir iyileştirmeye sahip olmayacak ve 1080p çalışacak.
 
Private Division, Windows Central'a yaptığı açıklama ile doğruladı. Herhangi bir sebep verilmedi.
 
"4K on Xbox One, no enhancements for PS4 Pro."
 
Microsoft, 2018'in sonlarında Obsidian Entertainment'ı satın alarak birinci parti oyun stüdyolarının arasına katmıştı. The Outer Worlds'ün yayıncılığını Private Division üstleniyor olsa da akla ilk bu sebep geliyor.
 
The Outer Worlds 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC (Windows Store ve Epic Games Store) için çıkacak. Xbox Game Pass'e dahil olacak. Switch versiyonu daha sonraki bir tarihte çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameSpot The Outer Worlds Obsidian Entertainment tek oyunculu birinci şahıs bilim kurgu rol yapma o
PlayStation Store'da Cadılar Bayramı İndirimleri Death Stranding İnceleme Ambargosu 1 Kasım'da Kalkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

00111011010

16.10.2019 16:06:56

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Tmm Pro yarım yamalak bir konsol ama 2K'yada gücü yetebilecek bir konsol bee...Adam Aldığı dev ekran 4K TV'de net bir görüntü almak için Pro alıyor, 1080p'de çamurlaşmış görüntüye mahkum kılıyorlar...Ayıp yanii..İşte ara konsollar hiçbir zaman garanti değiller..Şu yapımcılar umarım yeni nesil konsolları hayvan gibi güçlü yaparlarda bu ara konsol mantığından kurtuluruz..
Maalesef şimdilik bu ara konsolların satışları kendilerini memnun edecek ki yeni nesilde de iki versiyon olmak üzere standart ve daha güçlü donanıma sahip konsol çıkarma niyetindeler. Henüz yeni çıktığı dönemde birbiri ardına gelen VR, AR, 4K, HDR teknolojilerinin popüleritesi ve oyuncular arasında 60FPS ve üzeri kare hızlarındaki akıcılık muhabbetleri şimdiki nesil konsolları donanım gücü yeterliliği açısından bir anda eskitti. Dolayısıyla aradaki donanımsal yetersizliği kapatmak adına çıkarılan bu ara konsollar ayıplarını veya eksikliklerini kapatma ürünleri iken şu an gelecek nesil için de bir trend haline getirilmeye çalışılıyor.

BSC Misafiri

16.10.2019 13:36:35

+1
Tmm Pro yarım yamalak bir konsol ama 2K'yada gücü yetebilecek bir konsol bee...Adam Aldığı dev ekran 4K TV'de net bir görüntü almak için Pro alıyor, 1080p'de çamurlaşmış görüntüye mahkum kılıyorlar...Ayıp yanii..İşte ara konsollar hiçbir zaman garanti değiller..Şu yapımcılar umarım yeni nesil konsolları hayvan gibi güçlü yaparlarda bu ara konsol mantığından kurtuluruz..

speddy12

16.10.2019 13:35:02

0
O zaman oyunuda ps4 de 50 dolar a satın.

TheNewAtilla

16.10.2019 13:32:34

0
60 fps ise normal

Hell-Riegel

16.10.2019 13:02:59

0
Tamam ileride Microsoft a özel çıkartabilirsin de şu an ps4e oyun çıkartıyorsan oradaki oyunculara da saygın olacak. Hoş olmamış.

BSC Misafiri

16.10.2019 12:56:43

0
Uğraşmamışlar, özeti bu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Outer Worlds
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız