Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Outer Worlds Çıkış Fragmanı

 
Yayıncı Private Division ve geliştirici Obsidian Entertainment, The Outer Worlds'ün resmi çıkış fragmanını yayınladı.

The Outer Worlds 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Switch versiyonunun daha sonraki bir tarihte çıkması planlanıyor.

Oyun PlayStation 4 ve Xbox One'da 390,00 TL, PC'de Microsoft Store ve Epic Games Store'da 309,00 TL. Ayrıca Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

The Outer Worlds, Obsidian Entertainment ve Private Division'ın sunduğu yeni tek oyunculu bilim kurgu RPG'si. Bir uzay kolonisini keşfederken olmaya karar verdiğiniz karakteriniz, oyuncu tarafından şekillendirilen hikayenin nasıl devam edeceğini belirleyecek. Koloni için yönetimin uyguladığı denklemde planlanmamış değişken sizsiniz.
 
Oyuncu tarafından şekillendirilen hikayeye sahip RPG
Obsidian, geleneğini devam ettiriyor: The Outer Worlds'ü nasıl oynayacağınız size bağlı. Tercihleriniz sadece hikayenin ilerleyişini değil; karakterinizin özelliklerini, yoldaşlarınızın hikayelerini ve oyun sonu senaryolarını da etkiliyor.
 
İyi amaçlı kusurlar
Kendi oyun deneyiminize bağlı olarak isteğe bağlı kusurlara sahip bir karakter oluşturun. Raptidon'lar tarafından sürekli saldırıya mı uğruyorsunuz? Raptiphobia kusuru size korkunç canavarlarla karşılaştığınızda olumsuz bir etki verir ancak anında ek bir karakter avantajı sağlar.
 
Yoldaşlarınıza liderlik edin
Ekibinize katmak isteyeceğiniz bir sürü karakterle karşılaşacaksınız. Benzersiz yeteneklere sahip bu yoldaşların kendilerine ait görevleri, amaçları ve idealleri bulunuyor. Amaçlarına ulaşmalarına yardım etmek veya onları kendi kaderlerine bırakmak size bağlı.
 
Yönetim kolonisini keşfedin
Halcyon, bir şirket yönetiminin sahip olduğu ve işlettiği, galaksinin uç noktasında yer alan bir kolonidir. Uzaylı canavarlar hariç her şeyi onlar kontrol ediyor. Geminizi bulun ve Halcyon kolonisindeki yerleşim yerlerini, uzay istasyonlarını ve diğer farklı mekanları keşfedin.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Outer Worlds Obsidian Entertainment tek oyunculu birinci şahıs bilim kurgu rol yapma o
Capcom Uykudaki IP'lerini Canlandırmayı Planlıyor Crusader Kings II Steam'de Ücretsiz

BSC Misafiri

18.10.2019 19:38:45

0
Her şeyin fragmanı var youtube öyle popüler bir mecra ki adamlar ihtiyaç duyuyor. Bence oyun yapımcıları için çok iyi youtube olması
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Outer Worlds
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız