Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Old Guard'ın Yazarı Bir Film Üçlemesi Yapmak İstiyor

 
Greg Rucka tarafından yazılan aynı adlı çizgi romandan uyarlama olan The Old Gurad geçtiğimiz günlerde Netflix'te yayınlandı. 
 
İlk film izleyiciler tarafından ortalama ve üzeri yorumlar aldı. Hem çizgi romanların yaratıcısı olan hem de senaryoyu filmle uyarlayan Greg Rucka, The Old Guard'tan bir film üçlemesi yapmak istediğini söyledi. Bu düşüncesini filmin yönetmeni Gina Prince-Bythewood da desteklediğini açıkladı.
 
The Old Guard'ı şu anda Netflix üzerinde bulabilirsiniz. Filmin oyuncu kadrosunda Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari ve Luca Marinelli gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri The Old Guard üçleme film oyuncular konusu
Logan'da X-23'ü Canlandıran Dafne Keen, Karakteri Oynamaya Devam Etmek İstediğini Söyledi Snowpiercer'ın 2. Sezonundan Teaser Paylaşıldı

BSC Misafiri

14.7.2020 16:23:40

0
2 saatlik bir filme göre aksiyon sahneleri az ve hikaye derinliği basit geldi bana. Üçlemesi yapıp karakterlerin neden bu halde oldukları işlenirse güzel ama ilk film olarak ortalama bir filmdi ama sıkmadan izletti kendini.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız