Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Office Dizisi Untitled Goose Game ile Birleşti: The Goose: An Office Duckumentary

 
Oyunları yeniden yapması ile bilinen Bearly Regal ismindeki Twitter kullanıcısı bize asla ihtiyacımız olduğunu bilmediğimiz bir crossover sundu. Untitled Goose Game‘deki kaz The Office dizisine girdi. Dreams oyun yaratma sistemini kullanan Regal, Dunder Mifflin’in bütün Scranton şubesini kazla birlikte yeniden yarattı.

The Goose: An Office Duckumentary isimli videoda baş belası kahramanımız öncelikle Michael Scott’un ofisini keşfediyor ve Dwight Schrute’a benzeyen birisi tarafından kovalanıyor.

Kazın Scranton şubesine girişi aslında dizide olanlardan çok da farklı değil. Hatta kaz ile Michael Scott arasındaki benzerlik dudak uçuklatıcı. İkisi de insanları rahatsız etmeye bayılıyor. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz. 
 
"That's what she said."  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GamesRadar Untitled Goose Game Kaz Goose Switch Game Oyun The Office
Mortal Kombat 11 Yönetmeni, Gelecek Yıl Oyuna Yeni Karakterler ve Bir Sürprizin Geleceğini Söyledi CD Projekt, Witcher 3 İçeriklerinin Eksik Olmasından Korkuyormuş

Uchigatana

17.10.2019 00:12:51

+1
Çaldıklarımızı Creed'e götürelim işbirliği misali :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Untitled Goose Game
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız